Online ondernemersspel

Gebruikt u al een online ondernemersspel? Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online ondernemersspellen voor het hoger onderwijs en middelbaar onderwijs, bedrijfsleven en de non-profit sector in Nederland en België. Onze ondernemersspellen zijn direct inzetbaar. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk en testaccounts.

Bizzgames online ondernemersspelDat online ondernemersspellen populair zijn verbaast niemand. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Een online ondernemersspel biedt een rijke, dynamische en interactieve omgeving. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Ondernemersspellen maken leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Meer weten? Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bizzgames business games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen online ondernemersspel worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar het business spel wordt ingezet en wanneer de verwerking plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

EcoTech-3, Bizzgames online management games, online ondernemersspel, gamification, serious gaming

Alle business games zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. Waarna de resultaten, inclusief feedback, nieuwe marktinformatie en de ranglijst automatisch worden klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik van het online ondernemersspel. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding met beoordelingscriteria. Er is bovendien een werkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de deelnemers de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Kenmerken flexibel inzetbare online ondernemersspel

  • Eigen online ondernemersspel
  • Business games over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt
  • Eenvoudig zelf doen of met professionele begeleiding
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over online ondernemersspellen?

Heeft u vragen over het inzetten van een ondernemersspel in uw organisatie? Of wilt u bijvoorbeeld een business spel dat speciaal voor uw doeleinden wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.