Games voor Events en Teambuilding

Gamification en serious games zijn bij uitstek geschikt voor toepassing bij teambuilding en events, symposia, open dagen, kennismakingsdagen en introductie-activiteiten. Beoogde leereffecten kunnen zowel kennistheoretisch als sociaal van aard zijn. Zoals bij:

 • teambuilding
 • relatiemarketing
 • werving en selectie
 • introductie van veranderingen (nieuwe cultuur, nieuwe aanpak)
 • kennismaking met aspecten die bij leidinggeven komen kijken
 • inhoudelijke verdieping van een problematiek

Begeleiding events

De inzet van games bij teambuilding en events kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een serious game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Trainers, coaches of veranderingsdeskundigen ontvangen hiervoor een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan.

Diverse leerdoelstellingen en niveaus

Bizzgames managementgames games voor teambuilding en eventsBizzgames zijn leuk, uitdagend, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend bij teambuilding en events. Er zijn tientallen serious games beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen en niveaus. Deze zijn prima inzetbaar voor teambuilding, een open dag, introductieweek en tevens voor events.

Alle games voor events en teambuilding zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde worden de beslissingen van de teams met een druk op de knop verwerkt. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten op alle managementgames niveaus.

Meer weten over games voor events en teambuilding?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

 • GGD Game

  GGD Game

  Op 7 oktober vond bij het Akousticum in Ede de GGD game plaats met 246 medewerkers verdeeld over 17 teams…

  lees verder

 • JGZ Game

  JGZ Game

  In het ADO Den Haag stadion vond de JGZ Game plaats tijdens een event met 186 medewerkers, verdeeld over 13…

  lees verder

 • Bizzgames-on-Demand

  Bizzgames-on-Demand

  Stel uw eigen game samen! Stel met de adviseurs van Bizzgames uw eigen game samen en geef aan welke onderdelen,…

  lees verder

 • Cooldesigns

  Cooldesigns

  In Cooldesigns wordt online een managementgame gespeeld, waarbij studententeams het fictieve ontwerpbureau Cooldesigns leiden vanaf de start bij de KvK…

  lees verder

 • EcoTech Innovatie en Duurzaamheid

  EcoTech Innovatie en Duurzaamheid

  EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen…

  lees verder

 • Poppodium

  Poppodium

  Poppodium is een management game waaraan studenten in teams deelnemen. Het is zowel Nederlands- als Engelstalig beschikbaar en beslaat een…

  lees verder