Training en Onderwijs games

Blended learning onderwijsDe afgelopen jaren hebben Gamification en serious training en onderwijs games steeds meer bekendheid en erkenning gekregen als effectieve instrumenten om kennis, gedrag en vaardigheden te beïnvloeden.

Gamification training daagt deelnemers uit om te spelen en te winnen. Het maakt gebruik van onze competitieve aard en psychologische neiging om games te spelen (homo ludens). Onze training en onderwijs games sluiten naadloos aan op de belevingswereld van de deelnemers en uw leerdoelen en competenties. Op een goede wijze ingezet, maken ze leren leuk, uitdagend en motiverend en het competitieve karakter zorgt bovendien voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Bizzgames Gamification verzorgt de inzet van games voor training en onderwijs in het bedrijfslevenmiddelbaar en hoger onderwijs, de non-profit en zorgsector. Verrijk ook uw opleiding met gamification training.

Meer weten? Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gamingButton gamification en serious gaming
 

Diverse doelstellingen en niveaus

Er zijn tientallen "off-the-shelf" Bizzgames direct beschikbaar, voor verschillende leerdoelstellingen en niveaus. Deze zijn leuk, uitdagend, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend bij in-company gamification training en educatieve doeleinden. Tevens is het mogelijk om enkele games te 'customizen'. Dit verkort de ontwikkeltijd van uw maatwerk game drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Alle games voor training en onderwijs zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of teams aan te maken en verwerkt elke ronde de beslissingen met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet.Gamification en serious gaming met management games, serious games en business games

Gamification maatwerk

Heeft u een specifieke doelstelling voor training en onderwijs, dan maken wij eenvoudig uw eigen game met ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers met (eigen) opdrachten en assessments en tevens een module voor de begeleiding. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw training en onderwijs game in korte tijd online inzetbaar is.

Begeleiding games voor training en onderwijs

De inzet van games kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een serious game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Trainers, coaches of docenten ontvangen hiervoor een uitgebreide in-company training alvorens zij aan de slag gaan.

Meer weten over training en onderwijs games?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Bekijk het portfolio

Portfolio gamification, serious gaming met serious games en business games-11