Serious game ontwikkelen

Samen met Bizzgames Gamification een serious game ontwikkelen? Dat kan! Wij hebben in nauwe samenwerking met onze klanten tientallen serious games ontwikkeld. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en ook de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en tevens een goede begeleiding.

Serious games ontwikkelen

Voor het ontwikkelen van een online serious game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde serious business games. Hierdoor ligt de focus eerder op de inhoud van uw business game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven daarmee dus binnen de perken.

Inmiddels hebben wij samen met onze klanten tientallen serious games ontwikkeld en ook succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Serious games ontwikkelen voor gamification en serious gaming

Gamification

Een serious game ontwikkelen voor gamification doeleinden is ook mogelijk. Hiervoor maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Dit bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt. En tevens een module voor de begeleiding. Deze online serious game is eenvoudig online toegankelijk. U hoeft verder geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Daarbij ondersteunt de gratis helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers volledig het gebruik van het gamification tool.

Gedurende een bepaalde tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar het kan ook verwijzen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor plaatsvindt.

Bij een serious game ontwikkelen kunt u het onderwerp en de inhoud van de online serious games zelf bepalen. Bizzgames Gamification helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via haar flexibele tool kan worden ingezet.

Meer weten over serious games ontwikkelen?

Wij leveren graag een bijdrage aan de gamification en een serious game ontwikkelen in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van serrious games Nederland? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.
 
Quote Inholland, gamification en serious gaming met business games in het hoger onderwijs