Serious game developer

Steeds meer organisaties en sectoren zien het nut van serious games in en passen dit in de praktijk toe. Niet zo gek ook, want games bieden een dynamische en interactieve omgeving voor diverse doelstellingen en doelgroepen. Hierin worden spelenderwijs nieuwe manieren van werken, kennis, vaardigheden en (verander) processen aangeleerd.
Bizzgames is al 25 jaar serious game developer en specialist in gamification; we ontwikkelen voor en met u de ideale game voor uw specifieke toepassing.

Een succesverhaal

Serious games zijn spellen met niet enkel een entertainment doel, maar juist ook met een leerdoel. Door het toevoegen van spelelementen wordt op een uitdagende manier iets overgebracht of geoefend. Entertainment games hebben hun populariteit te danken aan het belonings- en waarderingssysteem, bij serious games is dat niet anders! Een beloningssysteem zorgt er namelijk voor dat we ons gewaardeerd voelen, interactie aan willen gaan, doelen willen behalen en vaardigheden willen aanleren. Precies de reden waarom games in het bedrijfsleven, onderwijs, de overheid en zorg zo succesvol worden ingezet en super effectief zijn.
Bizzgames Gamification is dé serious games developer van Nederland

Serious game developer voor iedereen

Als serious game ontwikkelaar willen we de online games toegankelijk maken voor iedereen. Dat betekent dat we in elke branche, elke organisatie en elke toepassing flexibel zijn. Toepassingsgebieden waarin we actief zijn, zijn onder andere:

Om te kunnen aansluiten op de branche en op een specifieke vraagstuk of doelstelling, hebben wij een flexibel gamification platform opgezet. Op basis van uw input, maken wij een storyline met characters en challenges waarin de deelnemers zich herkennen. We houden daarbij rekening met de doelstelling, de bedrijfscultuur en de KPI’s binnen de organisatie. Middels gamification voegen we spelelementen toe om die doelstelling, strategie of missie op een enthousiasmerende manier over te brengen bij de beoogde doelgroep.

Samen met onze klanten hebben wij als serious game developer al tientallen serious games op maat gemaakt en succesvol gerealiseerd. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Daarnaast hebben we tientallen ‘off-the-shelf’ games ontwikkeld, deze zijn zeer gebruiksvriendelijk en direct online inzetbaar. Ze zijn daarnaast leuk, uitdagend, praktijkgericht en  zeer motiverend.

Contact met de serious game developer

Wilt u meer weten over het inzetten van serious games voor uw doelstelling en organisatie? Neemt u dan contact op met Bizzgames Serious Game Ontwikkelaar via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Reacties gesloten.