Rechten management games

button_leisure-htro-event-fm, Bizzgames management games, business games en tevens gamification, serious gaming, serious games button_economie, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming en ook serious games button_hrm, Bizzgames management games, business games, gamification, serious gaming en ook serious games
 
 
Hieronder vindt u de Rechten management games die ingezet worden voor Rechten en tevens Management, Economie en Recht (MER).

"Recht in Bedrijf" game

Recht in Bedrijf Rechten management games hoger onderwijs
Meer info ho@bizzgames.nl
Doelgroep Rechten, Juridisch (Commercieel)
Onderwerp Juridische dienstverlening, Ondernemerschap en ook Strategie
Omschrijving Deze Rechten management game maakt studenten in de eerste plaats wegwijs in de praktijk van de juridische dienstverlening. Zij verwerven daarnaast meer inzicht in ondernemen en de belangen en activiteiten van het management. Teams stellen een ondernemingsplan op, strijden in directe concurrentie om cliënten en voeren bovendien managementopdrachten uit. Zo ontwikkelen zij zich tot ondernemende en tevens creatieve professionals. Die bovendien kunnen inspelen op de veranderende juridische beroepspraktijk.

 

EcoTech - Innovatie en Duurzaamheid (ook Engelstalig)

EcoTech MVO Innovatie managementgames Rechten management games hoger onderwijs
Meer info ho@bizzgames.nl
Doelgroep MER, CE, BE, BK en ook TB
Onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationalisering en tevens Globalisering
Omschrijving Denk ook globaal in het lokaal met deze Rechten management game. EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en bovendien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen sterk concurrerende markten, continue innovatie en tevens een gestructureerde MVO aanpak, vraagt om een doortastend strategische beleid. Beslis over het verplaatsen van de productie, outsourcen, leverancierskeuzes, duurzame productieprocessen en tevens de arbeidsvoorwaarden.

 

Kennismaken met Rechten management games?

Docenten ontvangen gratis en tevens vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande management games. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we ook uitgebreid in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze management games in uw organisatie. Wilt u meer weten over deze games of het inschrijven en de inschrijvingsprocedure, neem dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games en ook business games inschrijven voor HO button_leisure-htro-event-fm, Bizzgames managementgames, businessgames en tevens gamification en serious gaming button_economie, Bizzgames managementgames, businessgames en tevens gamification en serious gaming button_hrm, Bizzgames managementgames, businessgames en tevens gamification en serious gaming