Prijsuitreiking Windesheim Managementgame SBRM

Prijsuitreiking Windesheim Managementgame SBRM

Na vijf spannende weken was op vrijdag 7 oktober de prijsuitreiking van de Windesheim managementgame Sonic Factory.

Sonic Factory opereert in de turbulente wereld van trendy consumentenelektronica voor de detailhandel en groothandel. De concurrentie voor gadgets is moordend. Door wispelturige klanten volgen productintroducties elkaar in rap tempo op. Strategische marketing en logistieke flexibiliteit zijn de kritische succesfactoren.

Deze online businessgame wordt bij Windesheim ingezet in het Entrepreneurial Development Program om studenten SBRM beter inzicht te geven in ondernemerschap en hun eigen talenten en verbeterpunten. In het leren 'managen' van het bedrijf worden de studenten niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen!

Onderstaande teams waren de beste in hun poules en maakten de meeste winst gedurende de zeven ronden waaraan werd deelgenomen. Zij hadden de keuze uit een aantal leuke prijzen die beschikbaar waren gesteld door de docenten van Zinderende Organisaties en BitPress Educatie.

Teamnaam Eindscore
LekkerGeluid 23.332.950
Smikkelbeertjes 16.386.807
KiDiMel Industries 11.020.599
Boembox 8.325.934

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames Sonic Factory in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met Joost Schouten via +31 20 7702265 en ho@bizzgames.nl.

Reacties gesloten.