Artevelde Eventmanagement start met Poppodium game

Artevelde Eventmanagement start met Poppodium game

Op vrijdag 14 oktober zijn de studenten Event- en Projectmanagement enthousiast van start gegaan met de Poppodium Businessgame. De managementgame kadert binnen het opleidingsonderdeel “Culturele evenementen” en is een populair keuzevak binnen de afstudeerrichting.

In deze game managen studententeams online hun eigen virtuele Poppodium. Ze zijn verantwoordelijk voor de muziekprogrammering, het marketing- en inkoopbeleid, de personeelstevredenheid en financiën. Daarbij moeten ze rekening houden met het imago, het bereik en de diversiteit van de doelgroepen, subsidies en sponsoring.

BitPress Educatie was aanwezig bij de kick-off op campus Kantienberg in Gent (BE), voor de begeleiding van de studenten bij het nemen van de beslissingen van de testronde en het analyseren van de resultaten.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van de Poppodium Businessgame in uw onderwijsprogramma. U kunt hiervoor contact opnemen met Joost Schouten via +31 20 7702265 en ho@bizzgames.nl of ho@bizzgames.be.

Reacties gesloten.