Online teambuilding games – Nu ook weer op locatie!

Online teambuidliding game, gamification en serious gaming met serious gamesHaal het beste uit uw mensen en stimuleer de samenwerking, interactie, verbinding en het werkplezier met behulp van onze (online) teambuilding games. Smeed sterke teams die gemotiveerd en verbonden zijn en verhoog de productiviteit en omzet.

Zeker nu is dat belangrijk nu we toch meer op afstand werken. Dit schept nieuwe uitdagingen met betrekking tot samenwerking, communicatie, motivatie, verbondenheid, problemen oplossen, effectief werken en resultaten behalen. Maar zeker ook voor Employee Engagement zowel online, hybride of voor uw event op locatie.

Wij hebben diverse (online) teambuilding games die uw werknemers risicoloos uitdagen, samen laten werken, verbinden en engageren. Zowel Nederlands- als Engelstalig, gebruiksvriendelijk en bovendien gelaagd opgebouwd. Ze zijn leuk, praktijkgericht, zeer motiverend en de deelnemers steken er nog wat van op ook!
advies over online teambuidling games bel ons over online teambuidling games
U kunt de games bovendien aanpassen aan uw wensen. Neem contact op met Bizzgames via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Begeleiding (online) teambuilding games

Onze ervaren spelleiders begeleiden de games bij u op locatie of online op afstand via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Er is een kick-off, gedegen introductie, testronde en stap voor stap nemen we de teams mee door de verschillende rondes in de game.Online teambuilding gamification en serious gaming met management games, business games

Tijdens de game worden de deelnemers niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) events, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen! Na afloop van elke ronde bespreken we uiteraard de behaalde resultaten en elk team ontvangt persoonlijke feedback.

Aan het einde van de game volgt de bekendmaking van de winnaars en vindt een gezamenlijke reflectie plaats over de resultaten. Indien gewenst kan een online peer-assessment plaatsvinden, waarin de teamleden elkaar (anoniem) van feedback voorzien en een Tip en Top uitdelen.

Gamification maatwerk

Heeft u een specifieke doelstelling voor uw (online) teambuilding game? Dan maken wij eenvoudig uw eigen game met ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen (eigen) opdrachten en assessments worden gebruikt. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw teambuilding game in korte tijd online inzetbaar is.

Meer weten over (online) teambuilding games?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan uw succesvolle teambuilding activiteit. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.