U kunt zich het hele jaar inschrijven voor de classic Bizzgames en ook de Thematische games voor VO, MBO en ASO-TSO.

Inschrijven classic Bizzgames

U kunt hier direct naar het inschrijfformulier voor uw onderwijsrichting. Op het formulier kunt u een keuze maken uit de verschillende classic Bizzgames.

Er zijn verschillende classic Bizzgames managementgames ontwikkeld voor elk gewenst niveau. De management games kunnen worden uitgebreid met een Administratiemodule, waarin de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

  • Handel & Wandel
  • Trading Partners
  • Restaurant WereldMix
  • Production Company

Inschrijvingsprocedure classic Bizzgames

Nadat u zich op deze website heeft ingeschreven, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving met de factuur als bijlage. De factuur kunt u eenvoudig uitprinten en inleveren bij de administratieve afdeling van de school.

Na betaling ontvangt u per email uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord. Tip! Wilt u op korte termijn starten? Neem dan contact met ons op. Wij mailen u dan de inlogcodes vooruitlopend op de betaling, zodat u niet in tijdsnood komt.

Op deze website kunt u via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen en kunt u de docentenhandleiding en de extra deelopdrachten met beoordelingscriteria downloaden. Hier vindt u ook de inlognummers en wachtwoorden van uw leerlingenteams. Met deze inlognummers en wachtwoorden kunnen de leerlingen zelf via de website hun teamgegevens opgeven en vervolgens het competitieboek, werkboek en opzet eindverslag downloaden.

Inschrijven Thematische games

Wilt u zich inschrijven voor één van de Thematische games? Klik dan hieronder op de desbetreffende link:

Na uw aanvraag sturen wij u per email de factuur en de inlogcodes van uw docentenaccount met daarin de door u aangevraagde teams. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's, documentatie en kunt u geheel zelfstandig de rondes van de managementgame spelen.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de procedure? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.