Business games voor VO, MBO, ASO-TSO

Classic Bizzgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Deze business games voor VO, MBO en ASO-TSO worden voorafgegaan door een interactieve oefenopdracht over de balans en winst-en-verliesrekening en tevens een testronde. Deze sluiten uitstekend aan bij het kennisniveau en ook de diverse leerstijlen en reken- en ICT-vaardigheden van uw leerlingen. De managementgames kunnen worden ingezet vanaf 10 studielasturen of worden uitgebreid met de meegeleverde extra deelopdrachten tot een opdracht met ruim 40 studielasturen. Klik hieronder voor een demo van de Bizzgames spelsite.

Classic Bizzgames cases

Er zijn verschillende managementgames ontwikkeld voor elk gewenst niveau. De business games voor VO, MBO en ASO-TSO kunnen worden uitgebreid met een Administratiemodule, waarin de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

  1. Handel & Wandel is een eenvoudige managementgame over een hotdogkar. In eerste instantie staan de teams alleen op de zaterdagmarkt. In de ronden daarna wordt dit uitgebreid naar meerdere dagen, frisdranken, broodjes vis en tevens een tweede hotdogkar.
  2. Trading Partners is een managementgame van een handelsonderneming voor in-ear headphones, genaamd EarBudz. Dit zijn innovatieve in-ear headphones van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen worden tevens nieuwe modellen geïntroduceerd.
  3. Restaurant WereldMix is een managementgame van een ‘werelds’ restaurant waar de menukaart maandelijks geheel wordt vernieuwd met gerechten uit een ander land. Het eten wordt in buffetvorm aangeboden zodat de klanten een zo breed mogelijke keuze hebben. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen worden bovendien nieuwe producten geïntroduceerd.
  4. Production Company is een managementgame van de productieonderneming van EarBudz. De geproduceerde in-ear headphones worden verkocht aan de detailhandel en groothandel. Het is daarbij belangrijk om voor elke Product Markt Combinatie (PMC) de juiste communicatiekanalen in te zetten.

Klik hier voor informatie over de kosten en leeronderdelen voor het VO, MBO en ASO/TSO.

Inschrijven classic business games voor VO, MBO en ASO-TSO

Classic Bizzgames business games voor VO, MBO en ASO-TSO Restaurant WereldMixDe classic Bizzgames managementgames worden al voor meer dan 10.000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project, sectorwerkstuk en tevens voor Leren Ondernemen. Maar ook voor Samenwerkend Leren, Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) of Project Onderwijs (PO). Dit kan ook vakoverstijgend door een eindverslag te laten maken in zakelijk Nederlands of Engels. Of door de Engelstalige managementgame Trading Partners in te zetten.

U kunt zich het gehele schooljaar inschrijven voor de classic Bizzgames. Lees hier meer over de inschrijfprocedure of schrijf u direct in voor het VO, het MBO of het ASO-TSO.

Testaccount classic Bizzgames

U kunt ook een testaccount aanvragen. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's en documentatie en kunt u geheel zelfstandig enkele rondes spelen.

Kosten en leeronderdelen