Wereldhandelsspel

Inschrijven Wereldhandelsspel

U kunt het Wereldhandelsspel inzetten op één of meerdere projectdagen of tijdens opeenvolgende lesweken. De tijdsbesteding inclusief het werkboek is circa 8 studielasturen. Dit is uit te breiden tot 20 studielasturen met de meegeleverde extra deelopdrachten. De eenmalige administratiekosten zijn slechts € 35,- per schooljaar. De kosten per leerling zijn € 3,- voor de Basisversie en € 5,- voor de Plusversie (alle prijzen excl. 21% BTW).

Ja, ik schrijf mijn klas in voor het Wereldhandelsspel

Testaccount aanvragenWereldhandelsspel demo

Is dit de eerste keer dat u het Wereldhandelsspel wilt inzetten in uw klas? Dan raden wij u aan om een testaccount aan te vragen. Hiermee kunt u op eigen gelegenheid het Wereldhandelsspel spelen en enkele ronden verwerken. Ook heeft u daarmee toegang tot de instructievideo's en alle documentatie.

Workshop op uw locatie

U kunt een workshop voor u en uw collega's aanvragen door een e-mail met uw NAW-gegevens te sturen naar docenten@bizzgames.nl. U maakt dan kennis met het Wereldhandelsspel, speelt enkele ronden en krijgt alle informatie die nodig is voor het inzetten van de gamen in de klas. De kosten voor een workshop zijn 200 euro inclusief reistijd en -kosten. U betaalt 0% BTW. Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.

Inloggen op de spelsite

Ga direct naar de inlogpagina www.whs.bizzgames.nl.

Lees ook: Wereldhandelsspel, Leerdoelstellingen, In de klas