Naast de classic Bizzgames zijn ook diverse Thematische games beschikbaar voor het middelbaar en secundair onderwijs.

Cooldesigns ondernemingsgame Thematische games management games business games

Cooldesigns ondernemingsgame
In Cooldesigns nemen leerlingen online deel aan een managementgame. De teams leiden het fictieve ontwerpbureau Cooldesigns vanaf de start bij de KvK als VOF, tot een succesvolle BV(BA).

Handel & Wandel Light; oriëntatie op Handel, Economie en Ondernemerschap
H&W-Light Thematische games management games business gamesIn deze visueel aantrekkelijke Bizzgame zijn leerlingen gedurende 4 lesuren eigenaar van een hotdogkar. Tijdens 8 snelle rondes zien ze steeds de actuele prijzen van de concurrentie op de markt. Voor zowel oriëntatie op economie, als ondernemerschap.

Wereldhandelsspel; over wereldhandel en globalisering
In deze game over wereldhandelsproblematiek spelen teams Wereldhandelsspel Thematische games management games business gamesin een gesimuleerde wereldeconomie de overheden van verschillende landen. Zij nemen als regering concrete beslissingen op relevante beleidsterreinen.

Meer weten over de Thematische games

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van bovenstaande Thematische games in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.