Naast de classic Bizzgames zijn ook diverse Thematische games beschikbaar voor het middelbaar en secundair onderwijs.

Cooldesigns ondernemingsgame Thematische games management games business games

Cooldesigns ondernemingsgame
In Cooldesigns nemen leerlingen online deel aan een managementgame. De teams leiden het fictieve ontwerpbureau Cooldesigns vanaf de start bij de KvK als VOF, tot een succesvolle BV(BA).

Handel & Wandel Light; oriëntatie op Handel, Economie en Ondernemerschap
H&W-Light Thematische games management games business gamesIn deze visueel aantrekkelijke thematische game zijn leerlingen gedurende 4 lesuren eigenaar van een hotdogkar. Tijdens 8 snelle rondes zien ze steeds de actuele prijzen van de concurrentie op de markt. Voor zowel oriëntatie op economie, als ondernemerschap.

Wereldhandelsspel; over wereldhandel en globalisering
In deze game over wereldhandelsproblematiek spelen teams Wereldhandelsspel Thematische games management games business gamesin een gesimuleerde wereldeconomie de overheden van verschillende landen. Zij nemen als regering concrete beslissingen op relevante beleidsterreinen.

Opzet thematische games
De thematische games zijn eenvoudig online toegankelijk. Ze komen inclusief ondersteunde documentatie, testaccounts, instructievideo’s en bovendien een gratis helpdesk. Bizzgames thematische games hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en zijn tevens gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de deelnemers tot aan het einde toe uitdagend. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).

Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten van de thematische games. En voor de spelleider is deze feedback ook per team gegroepeerd en is er een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.

Indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de theamtische games. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het inzetten van een ervaren trainer voor de begeleiding of uitvoering van een management game.

Meer weten over de Thematische games

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van bovenstaande thematische games in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.