Testaccount management game

Naast de classic Bizzgames is er ook een testaccount management game beschikbaar voor de Thematische games voor VO, MBO, ASO-TSO.

Testaccounts classic Bizzgames

Classic Bizzgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Er zijn verschillende classic Bizzgames ontwikkeld voor elk gewenst niveau.

  • Handel & Wandel
  • Trading Partners
  • Restaurant WereldMix
  • Production Company

Bovenstaande Bizzgames voor middelbaar onderwijs kunnen ook worden uitgebreid met een Administratiemodule. Met het testaccount management game doen de leerlingen boekingen van hun eigen bedrijf.

Classic Bizzgames business games voor VO, MBO en ASO-TSO Restaurant WereldMix testaccount management gameDe classic Bizzgames management games worden al voor meer dan 10.000 leerlingen ingezet als praktische opdracht, project, sectorwerkstuk en tevens voor Leren Ondernemen. Maar ook voor Samenwerkend Leren, Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) of Project Onderwijs (PO). Dit kan ook vakoverstijgend door een eindverslag te laten maken in zakelijk Nederlands of Engels. Of door de Engelstalige managementgame Trading Partners in te zetten. Klik hier voor meer informatie over de Classic Bizzgames.

Testaccount classic Bizzgames aanvragen

U kunt hier direct naar het inschrijfformulier voor het aanvragen van een testaccount management game voor een van de classic Bizzgames. Op het formulier kunt u vervolgens een keuze uit de verschillende classic Bizzgames. Na uw aanvraag sturen wij u zo spoedig mogelijk per email de inlogcodes van het testaccount. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's en ook de documentatie. Bovendien kunt u geheel zelfstandig enkele rondes van de management game spelen.

Testaccounts Thematische games

Naast de classic Bizzgames zijn de volgende "Thematische games" beschikbaar voor het middelbaar en secundair onderwijs.

Testaccount Thematische games aanvragen

Wilt u een testaccount management games aanvragen voor één van de Thematische games? Stuurt u dan een email naar info@bizzgames.nl of neem contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265. Na uw aanvraag sturen wij u zo spoedig mogelijk per email de inlogcodes van het testaccount.

Meer weten over een testaccount management game?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de testaccounts? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.