Managementgames middelbaar onderwijs

Bizzgames managementgames middelbaar onderwijs zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Naast de classic Bizzgames zijn er samen met docenten ook diverse Thematische games ontwikkeld voor VO, MBO en ASO-TSO. Voor al deze managementgames middelbaar onderwijs zijn tevens testaccounts beschikbaar.

Classic Bizzgames

Er zijn verschillende classic Bizzgames managementgames middelbaar onderwijs ontwikkeld voor elk gewenst niveau.

  1. Handel & Wandel is een eenvoudige managementgame over een hotdogkar. Eerst staan de teams alleen op de zaterdagmarkt. In de ronden daarna breidt het bedrijf de verkoop uit naar meerdere dagen, frisdranken, broodjes vis en een tweede hotdogkar.
  2. Trading Partners is een managementgame middelbaar onderwijs van een handelsonderneming voor in-ear headphones, genaamd EarBudz. Dit zijn innovatieve in-ear headphones van topkwaliteit en bovendien voor een betaalbare prijs. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen introduceert het bedrijf vervolgens nieuwe modellen.
  3. Restaurant WereldMix is een managementgame van een ‘werelds’ restaurant. Het heeft een maandelijks vernieuwde menukaart met gerechten uit steeds een ander land. Het restaurant biedt eten aan in buffetvorm, zodat de klanten een zo breed mogelijke keuze hebben. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen introduceert het restaurant vervolgens nieuwe producten.
  4. Production Company is een managementgame middelbaar onderwijs van de productieonderneming van EarBudz. De onderneming verkoopt de geproduceerde in-ear headphones aan de detailhandel en ook de groothandel. Het is daarnaast belangrijk om voor elke Product Markt Combinatie (PMC) de juiste communicatiekanalen in te zetten.

U kunt bovenstaande managementgames middelbaar onderwijs tevens uitbreiden met een Administratiemodule. Daarmee kunnen de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

Thematische managementgames

Naast de classic Bizzgames zijn de volgende Thematische managementgames middelbaar onderwijs beschikbaar.
Cooldesigns ondernemingsgame thematische classic Bizzgames managementgames middelbaar onderwijs
Cooldesigns ondernemingsgame
In deze managementgame leiden studententeams het fictieve ontwerpbureau Cooldesigns van start-up tot succesvolle BV(BA).

H&W-Light thematische classic Bizzgames managementgames middelbaar onderwijsHandel & Wandel Light
In deze visueel aantrekkelijke Bizzgames managementgame middelbaar onderwijs zijn leerlingen gedurende 4 lesuren eigenaar van een hotdogkar.

Wereldhandelsspel
In deze game over wereldhandelsproblematiek spelen teams Wereldhandelsspel thematische classic Bizzgames managementgames middelbaar onderwijsin een gesimuleerde wereldeconomie de overheden van verschillende landen.

Workshop managementgames middelbaar onderwijs

De Bizzgames managementgames middelbaar onderwijs worden prima ondersteund. Op aanvraag houden wij onder andere workshops op school voor docenten. Tijdens deze workshops van 2 uur gaan we uitgebreid in op de inzet van de simulaties in het lesprogramma. Daarnaast doen de docenten ook zelf ervaring op door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt deze vervolgens, zodat de deelnemers direct de resultaten zien.

Ondersteuning van classic Bizzgames managementgames middelbaar onderwijs

De kosten voor een workshop bedragen 200 euro inclusief reistijd en -kosten. U betaalt 0% BTW. Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.

Neem hiervoor contact op met BitPress Educatie via docenten@bizzgames.nl, docenten@bizzgames.be of bel met + 31 (0)20-7702265.