Management games op maat

Maatwerk voor uw opleiding

BitPress Educatie ontwikkelt maatwerk managementgames, business games, simulaties en assessments voor en in nauwe samenwerking met het middelbaar en hoger onderwijs. Deze sluiten naadloos aan op uw wensen en de belevingswereld van de studenten. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en een goede begeleiding.

Voor het ontwikkelen van uw maatwerk game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons gaming platform en de hierop reeds ontwikkelde managementgames. Hierdoor ligt de focus eerder op de inhoud van uw game, wordt de ontwikkeltijd drastisch verkort en blijven de kosten binnen de perken.

Voor gamification doeleinden wordt veelal gebruik gemaakt van een bestaand gaming framework. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kan gebruiken en een docentenmodule voor de begeleiding door de docenten. Elke ronde komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Ook zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Of er kan worden verwezen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor gaat plaatsvinden.

U kunt het onderwerp en de inhoud van de educatieve game zelf bepalen. BitPress helpt hierbij, zodat uw managementgame in korte tijd via haar flexibele platform kan worden ingezet. Wilt u meer weten over games en assessments op maat, neem dan contact op via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Poppodium leisure managementgame
"In tweeënhalve maand en binnen het budget was de Poppodium game gereed. Het
enthousiame onder de studenten is zeer groot en we hebben overvolle collegezalen."

Heinz-Gerd Roes, onderwijsontwikkelaar/docent, Hogeschool Inholland