Management games op maat gemaakt

BitPress Educatie heeft tientallen management games op maat gemaakt, in nauwe samenwerking met haar klanten. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en een goede begeleiding.

Management games op maat

Voor het ontwikkelen van een op maat gemaakte management game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds op maat gemaakte managementgames. Hierdoor ligt de focus bij het digitaal lesmateriaal maken eerder op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Inmiddels hebben wij samen met onze klanten tientallen management games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd in het onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Bizzgames management games op maat gemaakt

Gamification

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification framework. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt. En tevens een module voor de begeleiding. Deze online serious game is eenvoudig online toegankelijk. U hoeft verder geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Daarbij ondersteunt de gratis helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers volledig het gebruik van het gamification platform.

Gedurende een tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar het kan ook verwijzen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor plaatsvindt.

U kunt het onderwerp en de inhoud van de educatieve game in alle gevallen zelf bepalen. BitPress helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via haar flexibele platform kan worden ingezet.

Meer weten over management games op maat gemaakt voor uw opleiding?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een management game op maat en gamification in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.


Management games op maat gemaakt"In tweeënhalve maand en binnen het budget was de Poppodium game gereed. Het
enthousiame onder de studenten is zeer groot en we hebben overvolle collegezalen."

Heinz-Gerd Roes, onderwijsontwikkelaar/docent, Hogeschool Inholland