Management games op maat gemaakt

BitPress Educatie heeft tientallen management games op maat gemaakt, in nauwe samenwerking met docenten uit het onderwijs. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en een goede begeleiding.

Management games op maat gemaakt

Voor het ontwikkelen van een op maat gemaakte management game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform en de hierop reeds op maat gemaakte management games. Hierdoor ligt de focus eerder op de inhoud van uw game, wordt de ontwikkeltijd drastisch verkort en de kosten blijven daardoor binnen de perken.

Inmiddels hebben wij samen met docenten tientallen op maat gemaakte management games ontwikkeld en succesvol geïmplementeerd in het onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen en zorgen voor een leerrijke vorm van blended learning.

Bizzgames management games op maat gemaakt

Gamification

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification framework. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt en tevens een docentenmodule voor de begeleiding door de docenten. Management games op maat gemaakt zijn eenvoudig online toegankelijk en de docent hoeft ook geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Het gebruik wordt volledig ondersteund door de gratis helpdesk voor zowel docenten als deelnemers.

Gedurende een tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar er kan ook worden verwezen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor gaat plaatsvinden.

U kunt het onderwerp en de inhoud van de educatieve game in alle gevallen zelf bepalen. BitPress helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via haar flexibele platform kan worden ingezet.

Meer weten over management games op maat gemaakt voor uw opleiding?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een management game op maat en gamification in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.


Management games op maat gemaakt"In tweeënhalve maand en binnen het budget was de Poppodium game gereed. Het
enthousiame onder de studenten is zeer groot en we hebben overvolle collegezalen."

Heinz-Gerd Roes, onderwijsontwikkelaar/docent, Hogeschool Inholland