Inschrijven Wereldhandelsspel

Inschrijven Wereldhandelsspel? U kunt het Wereldhandelsspel inzetten op één of meerdere projectdagen en tevens tijdens opeenvolgende lesweken. De tijdsbesteding inclusief het werkboek is circa 8 studielasturen. Dit is bovendien uit te breiden tot 20 studielasturen met de meegeleverde extra deelopdrachten.

Het Wereldhandelsspel maakt gebruik van Flash. Dit wordt vanaf 1 januari 2021 niet meer ondersteunt door Adobe. Verder wordt Flash vanaf deze datum ook niet meer aangeboden in de meeste browsers. Wij kunnen u deze game dus niet meer aanbieden vanaf deze datum!

Inloggen op de spelsiteInschrijven Wereldhandelsspel demo

Heeft u al inlogcodes van ons ontvangen voor uw account of testaccount? Ga dan direct naar de inlogpagina op www.whs.bizzgames.nl.

Testaccount aanvragen

Is dit de eerste keer dat u het Wereldhandelsspel wilt inzetten in uw klas? En is inschrijven voor het Wereldhandelsspel dus nog te vroeg? Dan raden wij u aan om een testaccount aan te vragen. Hiermee kunt u op eigen gelegenheid het Wereldhandelsspel spelen en enkele ronden verwerken. Ook heeft u daarmee toegang tot de instructievideo's en alle documentatie.

Workshop op uw locatie
Voordat u zich gaat inschrijven voor het Wereldhandelsspel, kunt u ook een workshop aanvragen voor u en uw collega's. Dit doet u door een e-mail met uw NAW-gegevens te sturen naar docenten@bizzgames.nl. U maakt dan kennis met het Wereldhandelsspel en speelt bovendien enkele ronden. Zodoende krijgt u alle informatie die nodig is voor het inzetten van de game in de klas. De kosten voor een workshop zijn slechts 200 euro inclusief reistijd en -kosten. Dit valt binnen de school bovendien veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.Inschrijven Wereldhandelsspel

Meer over inschrijven Wereldhandelsspel

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van het Wereldhandelsspel in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Wereldhandelsspel? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar docenten@bizzgames.nl.

Lees ook: Wereldhandelsspel, Leerdoelstellingen, In de klas