Inschrijven Bizzgames management games

Inschrijven voor Bizzgames kan het hele jaar voor zowel de classic Bizzgames als de Thematische games voor VO, MBO en ASO-TSO.

Inschrijven classic Bizzgames

Er zijn verschillende classic Bizzgames management games ontwikkeld voor elk gewenst niveau. Restaurant-WereldMix-Serious-Gaming-Inschrijven Bizzgames-1

  • Handel & Wandel
  • Trading Partners (ook Engelstalig)
  • Restaurant WereldMix
  • Production Company

U kunt hier direct inschrijven voor Bizzgames door naar het inschrijfformulier voor uw onderwijsrichting te gaan.

Op het formulier kunt u een keuze maken uit de verschillende classic Bizzgames. De management games kunnen ook worden uitgebreid met een Administratiemodule, waarin de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

Inschrijven Thematische games

Wilt u zich inschrijven voor één van de Thematische games? Klik dan hieronder op de desbetreffende link:

Na het inschrijven voor Bizzgames sturen wij per email de factuur en inlogcodes van uw docentenaccount met de aangevraagde teams. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's en daarnaast de documentatie. U kunt tevens geheel zelfstandig de rondes van de managementgame spelen.

Procedure inschrijven classic Bizzgames

Na het inschrijven op deze website, ontvangt u per e-mail een bevestiging met de factuur als bijlage. De factuur kunt u vervolgens eenvoudig uitprinten en inleveren bij de administratieve afdeling van de school.

Nadat de betaling is binnengekomen ontvangt u per email uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord. Tip! Wilt u op korte termijn starten? Neem dan direct contact met ons op. Wij mailen u dan de inlogcodes vooruitlopend op de betaling, zodat u niet in tijdsnood komt.

Op deze website kunt u rechtsboven via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen. Vervolgens kunt u de docentenhandleiding en de extra deelopdrachten met beoordelingscriteria downloaden. Hier vindt u ook de inlognummers en wachtwoorden van uw leerlingenteams. Met deze inlognummers en wachtwoorden kunnen de leerlingen zelf via de website hun teamgegevens opgeven. En vervolgens het competitieboek, werkboek en opzet eindverslag downloaden.

Meer weten over inschrijven Bizzgames?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.