Handel en Wandel Light

Het Wereldhandelsspel maakt gebruik van Flash. Dit wordt vanaf 1 januari 2021 niet meer ondersteunt door Adobe. Verder wordt Flash vanaf deze datum ook niet meer aangeboden in de meeste browsers. Wij kunnen u deze game dus niet meer aanbieden vanaf deze datum!

In Handel en Wandel Light zijn de leerlingen eigenaar van een hotdogkar op de zaterdagmarkt. De teams staan in directe concurrentie met elkaar en dingen om de gunst van de klant. Daarbij worden ze steeds op de hoogte gehouden van de actuele prijsontwikkelingen op de markt.

Elke ronde nemen de leerlingen online hun beslissingen en daarna zien ze meteen het beoogde effect. Deze vorm van 'learning-by-doing' zorgt daarmee voor een groot leereffect. Aan het einde van een ronde verwerkt de docent vervolgens alle beslissingen met een druk op de knop. De resultaten van de teams staan dan direct klaar voor de volgende marktdag.

Oriëntatie op Economie en Ondernemerschap

Handel en Wandel Light is prima inzetbaar als oriëntatie op economie en ondernemerschap voor vmbo jaar 2,3,4 en havo/vwo jaar 2,3 (profielkeuze M&O) en ASO/TSO jaar 2 en 3. De game heeft 8 snelle speelronden en kan daarom al in 4 lesuren gespeeld worden.
Dit kan op één dag, maar kan ook verspreid over verschillende dagen. Hierdoor is het goed in te passen in het reguliere lesprogramma én als project.

Klik hierboven voor een demo of vraag direct een gratis testaccount aan. Hiermee krijgt u toegang tot de instructievideo's en tevens alle documentatie. Bovendien kunt u op eigen gelegenheid enkele rondes spelen.

Licentiekosten Handel en Wandel Light

Handel en Wandel Light Bizzgames serious business management games managementgames

U kunt kiezen uit de volgende licenties:

  • Starterslicentie 99 euro* voor 1 keer spelen (1 klas)
  • Standaardlicentie 350 euro* voor 6 keer spelen (6 klassen)
  • Schoollicentie 595 euro** voor onbeperkt gebruik (fair use policy)

* Per schooljaar en locatie. Excl. 21% BTW
** Maximaal 28 poules, per schooljaar en locatie. Excl. 21% BTW

Meer informatie of direct inschrijven?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Handel en Wandel Light in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u zich direct inschrijven? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Of kijk hier voor meer management games voor het middelbaar onderwijs.