Hieronder vindt u de Rechten management games die ingezet worden voor de opleiding Rechten en tevens Management, Economie en Recht (MER).

"Recht in Bedrijf" game

Recht in Bedrijf Rechten management games hoger onderwijs
Doelgroep Hoger onderwijs: Rechten, Juridisch (Commercieel)
Onderwerp Juridische dienstverlening, Ondernemerschap en ook Strategie
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Deze game maakt studenten wegwijs in de praktijk van de juridische dienstverlening. Zij verwerven daarnaast meer inzicht in ondernemen en de belangen en activiteiten van het management. Teams stellen een ondernemingsplan op, strijden in directe concurrentie om cliënten en voeren ook managementopdrachten uit. Zo ontwikkelen ze zich tot ondernemende en creatieve professionals die tevens kunnen inspelen op de veranderende juridische beroepspraktijk.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

EcoTech - Innovatie en Duurzaamheid (ook Engelstalig)

EcoTech MVO Innovatie managementgames Rechten management games hoger onderwijs
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB
Onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationalisering en tevens Globalisering
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen sterk concurrerende markten, continue innovatie en een gestructureerde MVO aanpak, vraagt om een doortastende strategische aanpak. Beslis over het verplaatsen van de productie, outsourcen, leverancierskeuzes, duurzame productieprocessen en ook arbeidsvoorwaarden. Denk globaal in het lokaal!
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Kennismaken met Rechten management games?

Voor docenten van hogescholen en universiteiten worden gratis en vrijblijvend presentaties en kennismakingsworkshops gehouden over bovenstaande Rechten management games. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. Deze ronde wordt ter plekke verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Rechten management games in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure?
Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Economie
HRM
Leisure-FM