Hieronder vindt u de Leisure HTRO Event FM games die ingezet worden in het hoger onderwijs. Management games zijn al jaren een gewaardeerde werkvorm voor HTRO, Vrijetijdsmanagement, Eventmanagement, Leisure en Facility Management. In deze video vertelt een docent, hoe de Poppodium game in de dagelijkse onderwijspraktijk in zijn werk gaat.

Nieuw! Poppodium 2.0

Poppodium Leisure HTRO Event FM games hoger onderwijs
Doelgroep Vrijetijdsmanagement, Leisure en Event Management
Onderwerp Culturele sector, Programmering, Management, Marketing, Inkoopbeleid, Personeelstevredenheid en ook Financiën
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Studententeams managen online hun eigen virtuele Poppodium. Ze zijn verantwoordelijk voor de programmering, het marketing- en inkoopbeleid, de personeelstevredenheid en financiën. Daarbij moeten ze rekening houden met het imago, het bereik en de diversiteit van de doelgroepen, subsidies en sponsoring. Zo kunnen zij hun beroepscompetenties zowel opbouwen als verdiepen.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Landal Vakantiepark game (ook Engelstalig)

Landal vakantiepark vrijetijdsmanagement Leisure HTRO Event FM games
Doelgroep Hoger onderwijs (ook Engelstalig)
Vak Vrijetijdsmanagement, Leisure, HTRO en ook Facility Management
Toepassing Projectonderwijs met eigen opdrachten
Omschrijving Deze game wordt gespeeld in de laatste periode van het tweede jaar. Het is het afsluitende assessment waarin de kennis en vaardigheden van de eerste twee jaren terugkomen. Gedurende 8 weken voeren de studenten diverse opdrachten uit betreffende hun vakantiepark. De resultaten van deze opdrachten worden ingevoerd in de managementgame, waardoor de tactische en ook strategische gevolgen direct zichtbaar worden.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Facility Management game (ook Engelstalig)

Facility Management Leisure HTRO Event FM games
Doelgroep Facility Management, HTRO
Onderwerp Facility Management, Tactische en Strategische opdrachten, Management, Personeel en tevens Financiën
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Studenten vormen een interim managementteam, ingehuurd door het Zweedse Scandic Hospitality Holding. Het managementteam wordt ingezet om het zojuist overgenomen vakantiepark Neerlands Hoop operationeel te managen en voor te bereiden op de integratie in de divisie Scandic Parks. Neerlands Hoop is een pilot voor de eerste uitbreiding in de Benelux en Frankrijk met een vernieuwd concept.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Kennismaken met Leisure HTRO Event FM games?

Voor docenten van hogescholen en universiteiten worden gratis en vrijblijvend presentaties en kennismakingsworkshops gehouden over bovenstaande Leisure HTRO Event FM games. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de management games in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. Deze ronde wordt ter plekke verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Meer weten over games voor Leisure, HTRO, Event en FM?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Leisure HTRO Event FM games in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure?
Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Recht
Economie
HRM