Hieronder vindt u de HRM management games die ingezet worden voor Human Resource Management, P&O en tevens voor de HRM-minor bij economische vakken in het hoger onderwijs.

Nieuw! HR Business game

HRM management games Business managementgames hoger onderwijs
Doelgroep HRM, P&O, CE, BE, BK, MER, HRM-minor
Onderwerp HRM, P&O, Bedrijfskunde, Dienstverlening, Strategie, Ondernemen en ook Organisatieverandering
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Studententeams managen een verzekeringsbedrijf aan de hand van de Business Balanced Scorecard. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat en de interne organisatie. Daarbij gelden ook doelstellingen als het terugdringen van ziekteverzuim, gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel. Human Resources vormen het uitgangspunt van het integraal beleid.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Achtergrond

De HRM-professional geeft in zijn dagelijks werk adviezen aan het management over de inzet van het HRM beleid om daarmee de organisatiedoelen te bereiken. Hiervoor is het noodzakelijk dat deze goed op de hoogte is van de interne en de externe ontwikkelingen en de consequenties hiervan voor de organisatie en in het bijzonder voor de inzet van personeelsinstrumenten. De HR Business game biedt deze uitdaging in een dienstverlenende context.

Studententeams managen een dienstverlenend bedrijf en worden verantwoordelijk gesteld voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Natuurlijk is de continuïteit van de onderneming ook van belang. Daarom gelden als doelstellingen bovendien het realiseren van ‘voldoende’ omzet, werkgelegenheid, het zorg dragen voor goed en gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel en Human Resources vormen dus het uitgangspunt van het integraal beleid.

De game bestaat uit een docentenmodule en tevens een spelsite voor studenten, die beiden eenvoudig online toegankelijk zijn. U hoeft dus geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Het gebruik wordt volledig ondersteund door bijbehorende documentatie, docententraining en toegang tot de gratis helpdesk voor zowel docenten als studenten.

Voor een verdere inbedding in het curriculum zijn tevens extra opdrachten geformuleerd met bijbehorende te ontwikkelen competenties. Hierbij zijn tevens de kritieke aspecten van de beroepssituatie, het beroepsproduct en de werkwijze beschreven. U kunt deze integraal of gedeeltelijk overnemen, maar u kunt ook uw eigen opdrachten en assessments met bijbehorende competenties en leerdoelen inzetten.

Kennismaken met HRM management games?

Voor docenten van hogescholen en universiteiten worden gratis en vrijblijvend presentaties en kennismakingsworkshops gehouden over bovenstaande HRM management games. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. Deze ronde wordt ter plekke verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze HRM management games in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure?
Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Leisure-FM
Recht
Economie