Thematische management games voor Economie

In samenwerking met docenten in het hoger onderwijs zijn diverse thematische management games voor Economie, HRM, Leisure en Recht ontwikkeld. Deze management games worden inmiddels ingezet op tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België voor de volgende opleidingsrichtingen:

Hieronder vindt u de Thematische management games voor Economie die wij met het Hoger Onderwijs hebben ontwikkeld. Deze worden ingezet worden voor de richtingen Commerciële Economie, International Business, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, SBRM, MER en tevens Technische Bedrijfskunde.

Nieuw! Bizzgames-on-Demand (ook Engelstalig)

Bizzgames-on-demand managementgames thematische management games voor Economie
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL, IBMS
Onderwerp Vraaggestuurd onderwijs, Maatwerk, Internationale Marketing, Strategisch Management, MVO, Bedrijfseconomie, (Financial) Accountancy, HRM, Logistiek
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Stel met de adviseurs van BitPress uw eigen game samen en geef aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en opdrachten u in een bepaalde ronde aan bod wilt laten komen. De online game omgeving is uitdagend en ook tegelijkertijd faciliterend. De omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst naar theorie. Daarnaast is de game omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Nieuw! GM International met Canvas model (ook Engelstalig)

GM_International managementgames thematische management games voor Economie
Doelgroep IBM, IBL, CE, BE, BK, MER, TB
Onderwerp International Business, Canvas model, Strategie, Internationalisering, Management, Marketing, Logistiek, Personeel en ook Financiën
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving GM International produceert en verkoopt smartphones op een internationaal speelveld. De markt wordt gekenmerkt door continue innovatie, een korte terugverdientijd, hoge klantwensen en veel concurrentie. Het Canvas model ondersteunt daarbij de strategische keuze voor de producten, hun afzetmarkten in Europa, Noord-Amerika en Azië en ook de onderdelenleveranciers.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Nieuw! HPO game - HRM en Organisatieverandering

HRM Business games managementgames thematische management games voor Economie
Doelgroep CE, BE, BK, MER, HRM minor, P&O
Onderwerp Organisatieverandering, HRM, P&O, Strategie, Ondernemen, Bedrijfskunde en Dienstverlening
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Studententeams managen een verzekeringsbedrijf aan de hand van de Business Balanced Scorecard. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat en de interne organisatie. Maar ook gelden doelstellingen als het terugdringen van ziekteverzuim, gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel. Human Resources vormen het uitgangspunt van het integraal beleid.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Nieuw! Retail game - SuperXL

Small Business en Retail Managementgame thematische management games voor Economie
Doelgroep Small Business & Retail Management
Onderwerp SBRM, Bedrijfskunde, Retail, Supermarkt, Franchise en tevens Ondernemerschap
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving De context binnen de Retail game is een groot supermarktfiliaal, dat deel uitmaakt van de franchise formule van een grote landelijke supermarktketen. Deze setting biedt daarmee een ideale mix voor het leerproces van studenten. Aan de ene kant is er het strakke, strategisch kader en de automatisering van de grote supermarktketen en anderzijds is er het ondernemende karakter van de franchisenemer. Een combinatie van verregaande standaardisering, maar ook individuele klantgerichtheid.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

EcoTech - Innovatie en Duurzaamheid (ook Engelstalig)

EcoTech MVO Innovatie managementgames thematische management games voor Economie
Doelgroep CE, BE, AC, BK, MER, TB
Onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationalisering en tevens Globalisering
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en tevens Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen sterk concurrerende markten, continue innovatie en tevens een gestructureerde MVO aanpak, vraagt om een doortastende strategische aanpak. Beslis over het verplaatsen van de productie, outsourcen, leverancierskeuzes, duurzame productieprocessen en arbeidsvoorwaarden. Denk globaal in het lokaal!
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Kennismaken met deze management games voor Economie?

Voor docenten van hogescholen en universiteiten worden gratis en vrijblijvend presentaties en kennismakingsworkshops gehouden voor bovenstaande management games voor economie. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. Deze ronde wordt ter plekke verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Thematische management games voor economie in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

HRM
Leisure-FM
Recht