Rechten management games

Hieronder vindt u de Rechten management games die ingezet worden voor Rechten en tevens Management, Economie en Recht (MER).

"Recht in Bedrijf" game

Recht in Bedrijf Rechten management games hoger onderwijs
Doelgroep Hoger onderwijs: Rechten, Juridisch (Commercieel).
Onderwerp Juridische dienstverlening, Ondernemerschap en ook Strategie.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving Deze Rechten management game maakt studenten wegwijs in de praktijk van de juridische dienstverlening. Zij verwerven daarnaast meer inzicht in ondernemen en de belangen en activiteiten van het management. Teams stellen een ondernemingsplan op, strijden in directe concurrentie om cliënten en voeren ook managementopdrachten uit. Zo ontwikkelen zij zich tot ondernemende en creatieve professionals, die tevens kunnen inspelen op de veranderende juridische beroepspraktijk.
Meer info ho@bizzgames.nl

 

EcoTech - Innovatie en Duurzaamheid (ook Engelstalig)

EcoTech MVO Innovatie managementgames Rechten management games hoger onderwijs
Doelgroep CE, BE, BK, MER en ook TB.
Onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationalisering en tevens Globalisering.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving Denk ook globaal in het lokaal met deze Rechten management game. EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen sterk concurrerende markten, continue innovatie en tevens een gestructureerde MVO aanpak, vraagt om een doortastend strategische beleid. Beslis over het verplaatsen van de productie, outsourcen, leverancierskeuzes, duurzame productieprocessen en ook arbeidsvoorwaarden.
Meer info ho@bizzgames.nl

 

Kennismaken met Rechten management games?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande management games. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we ook uitgebreid in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien.

Neem voor meer informatie ook contact op via +31 (0)20-7702265 of mail naar ho@bizzgames.nl.

Meer over inschrijven management games Rechten?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze management games in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

Economie
HRM
Leisure-FM