Management games voor Economie

Samen met docenten hoger onderwijs zijn diverse management games voor Economie, HRM, Leisure en ook Recht ontwikkeld. Deze management games worden inmiddels ingezet op tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België voor de volgende opleidingsrichtingen:

Inschrijven management games voor Economie

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze management games in uw organisatie. Wilt u dus meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar ho@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

Management games voor Economie

Hieronder vindt u de business games die wij voor Economie hebben ontwikkeld. Deze worden onder andere ingezet voor de richtingen Commerciële Economie, International Business & Languages, IBMS, Marketing, (Financial) Accountancy. En tevens voor Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, SBRM, MER en Technische Bedrijfskunde.

EcoTech - Innovatie en Duurzaamheid (ook Engelstalig)

EcoTech MVO Innovatie managementgames management games voor Economie
Doelgroep CE, BE, AC, BK, MER en ook TB.
Onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationalisering en tevens Globalisering.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en tevens Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen sterk concurrerende markten, continue innovatie en tevens een gestructureerde MVO aanpak, vraagt om een doortastende strategische aanpak. Beslis over het verplaatsen van de productie, outsourcen, leverancierskeuzes, duurzame productieprocessen en ook de arbeidsvoorwaarden. Denk ook globaal in het lokaal!
Meer info ho@bizzgames.nl

 

GM International met Canvas model (ook Engelstalig)

GM_International business games voor Economie
Doelgroep IBM, IBL, CE, BE, BK, MER en ook TB.
Onderwerp International Business, Canvas model, Strategie, Internationalisering, Management, Marketing, Logistiek, Personeel en ook Financiën.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving GM International produceert en verkoopt smartphones op een internationaal speelveld. De markt wordt gekenmerkt door continue innovatie, een korte terugverdientijd, hoge klantwensen en tevens veel concurrentie. Het Canvas model ondersteunt daarbij niet alleen de strategische keuze voor de producten, maar ook hun afzetmarkten in Europa, Noord-Amerika en Azië en de onderdelenleveranciers.
Meer info ho@bizzgames.nl

 

HPO game - HRM en Organisatieverandering

HRM Business games managementgames management games voor Economie
Doelgroep CE, BE, BK, MER, HRM minor en ook P&O.
Onderwerp Organisatieverandering, HRM, P&O, Strategie, Ondernemen, Bedrijfskunde en tevens Dienstverlening.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving Studententeams managen een verzekeringsbedrijf aan de hand van de Business Balanced Scorecard. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat en de interne organisatie. Maar ook gelden doelstellingen als het terugdringen van ziekteverzuim, gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel. Human Resources vormen daarom het uitgangspunt van het integraal beleid in deze HR management game voor Economie.
Meer info ho@bizzgames.nl

 

Retail game - SuperXL

Small Business en Retail Managementgame management games voor Economie
Doelgroep Small Business & Retail Management.
Onderwerp SBRM, Bedrijfskunde, Retail, Supermarkt, Franchise en tevens Ondernemerschap.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving De context binnen de Retail game is een groot supermarktfiliaal, dat deel uitmaakt van de franchise formule van een grote landelijke supermarktketen. Deze setting biedt daarmee een ideale mix voor het leerproces van studenten. Aan de ene kant is er het strakke, strategisch kader en de automatisering van de grote supermarktketen. En anderzijds is er het ondernemende karakter van de franchisenemer. Een combinatie van verregaande standaardisering, maar ook individuele klantgerichtheid in deze management game voor Economie.
Meer info ho@bizzgames.nl

 

(Sport)Marketinggame GPSW

Bizzgames Business games voor Hoger Onderwijs GPS World (Sport)Marketinggame
Meer info ho@bizzgames.nl of bel +31 (0)20-7702265
Doelgroep SPM, JCU, CE, BE, BK, MER en ook TB.
Onderwerp Strategie, Ondernemen, Management, (sport)Marketing, Logistiek en tevens Financiën.
Omschrijving GPS World verkoopt sporthorloges en fietscomputers via gespecialiseerde dealers, elektronica winkelketens en tevens online retail. Deze combinatie van 'Bricks and Clicks' vereist een uitgekiende marketingmix. Studenten verkrijgen hierdoor inzicht in de levenscyclus van high-end producten en ook hedendaags consumentengedrag.

 

Sonic Factory (ook Engelstalig)

Bizzgames Business games voor Hoger Onderwijs managementgames
Meer info ho@bizzgames.nl of bel +31 (0)20-7702265
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL en ook IBMS.
Onderwerp Management, Strategie, Ondernemen, Marketing, Logistiek, Personeel en ook Financiën.
Omschrijving Sonic Factory (jaar 1 en 2) opereert in de turbulente wereld van trendy consumentenelektronica voor zowel de detailhandel als groothandel. De concurrentie voor gadgets is moordend in deze business games voor hoger onderwijs. En door wispelturige klanten volgen productintroducties elkaar bovendien in rap tempo op. Strategische marketing en logistieke flexibiliteit zijn de kritische succesfactoren. Ook Engelstalig!

 

Global Mobile (ook Engelstalig)

Bizzgames Business games voor Hoger Onderwijs managementgames
Meer info ho@bizzgames.nl of bel +31 (0)20-7702265
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL en ook IBMS.
Onderwerp Management, Strategie, Ondernemen, Marketing, Logistiek, Personeel en tevens Financiën.
Omschrijving Global Mobile (jaar 3 en 4) is een wereldspeler op de mobiele telecommunicatiemarkt. Een brede range van mobiele telefoons vindt zijn weg naar klanten in Europa, Azië en ook Afrika. Internationale marketing en state-of-the-art technologie vormen de rode draad bij deze 'global player'. Ook Engelstalig!

 

Kennismaken met deze management games voor Economie?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande business games. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we bovendien uitgebreid in op de inzet van de serious games in het curriculum.

Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie ook contact op via +31 (0)20-7702265 of mail naar ho@bizzgames.nl.

Direct inschrijven voor deze Economie management games?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze management games in uw organisatie. Wilt u dus meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure? Neem dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar ho@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

HRM en tevens P&O
Rechten en MER
Leisure-Event, HTRO en ook FM