Leisure HTRO Event FM games

Hieronder vindt u de Leisure HTRO Event FM games die ingezet worden in het hoger onderwijs. Management games zijn al jaren een gewaardeerde werkvorm voor HTRO, Vrijetijdsmanagement, Eventmanagement, Leisure en ook Facility Management. In deze video vertelt een docent onder andere, hoe de Poppodium game in de dagelijkse onderwijspraktijk in zijn werk gaat.

Poppodium business game

Poppodium Leisure HTRO Event FM games hoger onderwijs
Doelgroep Vrijetijdsmanagement, Leisure en tevens Event Management.
Onderwerp Culturele sector, Programmering, Management, Marketing, Inkoopbeleid, Personeelstevredenheid en ook Financiën.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving Studententeams managen online hun eigen virtuele Poppodium. Ze zijn verantwoordelijk voor de programmering, het marketing- en inkoopbeleid, de personeelstevredenheid en tevens financiën. Daarmee moeten ze niet alleen rekening houden met het imago en het bereik. Maar ook met de diversiteit van de doelgroepen, subsidies en sponsoring. Zo kunnen zij hun beroepscompetenties zowel opbouwen als ook verdiepen.
Meer info info@bizzgames.nl

 

Landal Vakantiepark game (ook Engelstalig)

Landal vakantiepark vrijetijdsmanagement Leisure HTRO Event FM games
Doelgroep Hoger onderwijs (ook Engelstalig).
Vak Vrijetijdsmanagement, Leisure, HTRO en ook Facility Management.
Toepassing Projectonderwijs met ook eigen opdrachten.
Omschrijving Deze Leisure HTRO Event FM game wordt onder andere gespeeld in de laatste periode van het tweede jaar. Het is het afsluitende assessment waarin de kennis en vaardigheden van de eerste twee jaren dan ook terugkomen. Gedurende 8 weken voeren de studenten diverse opdrachten uit betreffende hun vakantiepark. De resultaten van deze opdrachten worden ingevoerd in de managementgame, waardoor de tactische en ook strategische gevolgen direct zichtbaar worden.
Meer info info@bizzgames.nl

 

Facility Management game (ook Engelstalig)

Facility Management Leisure HTRO Event FM games
Doelgroep Facility Management en ook HTRO.
Onderwerp Facility Management, Tactische en Strategische opdrachten, Management, Personeel en tevens Financiën.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met ook (eigen) opdrachten.
Omschrijving Studenten vormen een interim managementteam, ingehuurd door het Zweedse Scandic Hospitality Holding. Het managementteam wordt in de eerste plaats ingezet om het zojuist overgenomen vakantiepark Neerlands Hoop operationeel te managen. En bovendien het park voor te bereiden op de integratie in de divisie Scandic Parks. Neerlands Hoop is de pilot voordat de eerste uitbreiding in de Benelux en Frankrijk met een vernieuwd concept plaatsvindt.
Meer info info@bizzgames.nl

 

Kennismaken met Leisure HTRO Event FM games?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend eerst een presentatie of kennismakingsworkshop over een van de Leisure HTRO Event FM games. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we onder andere in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Meer weten over games voor Leisure, HTRO, Event en FM?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Leisure HTRO Event FM games in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en tevens de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Button gamification en serious gaming met management games, business games inschrijven voor HO

Recht
Economie
HRM