Inschrijven voor het Hoger Onderwijs

Voor de classic Bizzgames en de Thematische games kunt u zich het hele jaar inschrijven voor het hoger onderwijs.

Inschrijven classic Bizzgames

Schrijf u hier direct in! Op het inschrijfformulier kunt u een keuze maken uit de verschillende classic Bizzgames. Serious Gaming inschrijven voor het hoger onderwijs

Er zijn verschillende classic Bizzgames management games ontwikkeld voor elk gewenst niveau. De management games kunnen onder andere worden ingezet voor Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management Economie en Recht, (sport)Marketing, Technische Bedrijfskunde, International Business and Languages en International Business and Management Studies.

  • (Sport)Marketinggame GPSW
  • Sonic Factory (ook Engelstalig)
  • Global Mobile (ook Engelstalig)

Inschrijvingsprocedure classic Bizzgames

Nadat u zich op deze website heeft ingeschreven, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving de factuur als bijlage. De factuur kunt u eenvoudig uitprinten en vervolgens inleveren bij de administratieve afdeling van de school.

Na betaling ontvangt u per email uw persoonlijke inlognummer en wachtwoord. Tip! Wilt u op korte termijn starten? Neem dan contact met ons op. Wij mailen u dan de inlogcodes vooruitlopend op de betaling, zodat u niet in tijdsnood komt.

Op deze website kunt u rechts bovenin via de button "Log in" op uw persoonlijke docentenpagina inloggen en kunt u de docentenhandleiding en de extra deelopdrachten met beoordelingscriteria downloaden. Hier vindt u ook de inlognummers en wachtwoorden van uw leerlingenteams. Met deze inlognummers en wachtwoorden kunnen de leerlingen zelf via de website hun teamgegevens opgeven en vervolgens het competitieboek, werkboek en opzet eindverslag downloaden.

Inschrijven Thematische games

Klik op een van de volgende Thematische games voor het hoger onderwijs en zet in uw e-mail het aantal teams en studenten waarvoor u zich wilt inschrijven.

* ook Engelstalig

Na uw aanvraag sturen wij u per email de factuur en tevens de inlogcodes van uw docentenaccount met daarin de door u aangevraagde teams. Hiermee heeft u toegang tot de docentenmodule met instructievideo's, documentatie en kunt u bovendien geheel zelfstandig de rondes van de management game spelen.

Meer weten over inschrijven voor het Hoger Onderwijs?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven voor het hoger onderwijs en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.