Management games Hoger Onderwijs

Hieronder vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij ook in samenwerking met docenten ontwikkeld hebben. De management games hoger onderwijs worden intussen al ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten. In zowel Nederland als België.

Classic Bizzgames

Sonic Factory, Global Mobile (ook Engelstalig) en GPS World

Bizzgames managementgames management games hoger onderwijs
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL IBMS.
Onderwerp Management, Strategie, Ondernemen, (sport)Marketing, Logistiek, Personeel en ook Financiën.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten.
Omschrijving De Bizzgames bedrijfssimulaties Sonic Factory en Global Mobile en GPS World zijn direct en op elk moment inzetbaar. Zowel Nederlands- als ook Engelstalig. In het leren 'managen' van het bedrijf worden de studenten niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt. Maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen! Deze management games hoger onderwijs zijn tevens eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht onderwijs.
Meer info Classic Bizzgames; Sonic Factory, Global Mobile en GPS World

Schrijf u hier in voor Nederland of België. U kunt zich het hele studiejaar inschrijven voor de Classic Bizzgames Sonic Factory, Global Mobile en ook GPS World.

Thematische management games

Thematische management games (ook Engelstalig)

Bizzgames thematische management games hoger onderwijs
Doelgroep Economie, HRM en P&O, Leisure, HTRO, Event en FM, Rechten en ook MER.
Onderwerp Diverse thema's en maatwerk games.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten.
Omschrijving In samenwerking met docenten in het hoger onderwijs zijn diverse management games ontwikkeld met verschillende thema's en leerdoelstellingen. Deze thematische management games hoger onderwijs zijn eenvoudig via internet toegankelijk. Ze zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht onderwijs. De games worden inmiddels ingezet op tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België. Bijvoorbeeld bij de volgende opleidingsrichtingen: Economie, HRM en P&O, Leisure, HTRO, Event en FM, Rechten en ook MER.
Meer info Thematische management games

 

Business games op maat

Nieuw! Bizzgames-on-Demand (ook Engelstalig)

Bizzgames-on-demand managementgames management games hoger onderwijs
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL, IBMS.
Onderwerp Vraaggestuurd onderwijs, Maatwerk, Internationale Marketing, Strategisch Management, MVO, Bedrijfseconomie, (Financial) Accountancy, HRM en ook Logistiek.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten.
Omschrijving Stel ook samen met de adviseurs van BitPress uw eigen business game maatwerk samen. En geef daarbij aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en ook opdrachten u aan bod wilt laten komen. De online game omgeving is uitdagend en ook tegelijkertijd faciliterend. De omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst tevens naar theorie. Daarnaast is de game omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.
Meer info Bizzgames-on-Demand

 

Gamification

Nieuw! Gamification platform (ook Engelstalig)

Gamification management games hoger onderwijs business games
Doelgroep Alle opleidingsrichtingen.
Onderwerp Gamification, Maatwerk, Vraaggestuurd onderwijs, Strategie en ook Management.
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten.
Omschrijving Geef ook uw onderwijsprogramma vorm met een eigen game. Nieuwsflitsen komen dagelijks onverwachts binnen bij de teams, die hierop kunnen scoren. Hiervoor stellen we samen met de docenten een draaiboek samen met opdrachten, assessments en kennistoetsen. BitPress draagt zorg voor de integratie en borgt een succesvolle oplevering.
Meer info Gamification

 

Kennismaken met deze management games Hoger Onderwijs?

Docenten ontvangen gratis en vrijblijvend een presentatie of kennismakingsworkshop over bovenstaande management games voor hoger onderwijs. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we uitgebreid in op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. We verwerken deze ronde ter plekke, zodat de deelnemers daarna direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Thematische management games voor economie in uw organisatie. Wilt u ook meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Classic Bizzgames: Sonic Factory, Global Mobile en GPS World