Management games Hoger Onderwijs

Hieronder vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij eerder in samenwerking met de docenten ontwikkeld hebben. De management games hoger onderwijs worden intussen al ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België.

Classic Bizzgames

Sonic Factory, Global Mobile (ook Engelstalig) en GPS World

Bizzgames managementgames management games hoger onderwijs
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL, IBMS
Onderwerp Management, Strategie, Ondernemen, (sport)Marketing, Logistiek, Personeel en ook Financiën
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving De Bizzgames bedrijfssimulaties Sonic Factory en Global Mobile en GPS World zijn direct en op elk moment inzetbaar. Zowel Nederlands- als ook Engelstalig. In het leren 'managen' van het bedrijf worden de studenten niet alleen geconfronteerd met allerlei (onverwachte) gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen! Deze management games hoger onderwijs zijn tevens eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht onderwijs.
Meer info Classic Bizzgames; Sonic Factory, Global Mobile en GPS World

U kunt zich het hele studiejaar inschrijven voor de Classic Bizzgames Sonic Factory, Global Mobile en ook GPS World in Nederland of België.

Thematische management games

Thematische management games (ook Engelstalig)

Bizzgames thematische management games hoger onderwijs
Doelgroep Economie, HRM en P&O, Leisure, HTRO, Event en FM, Rechten en MER
Onderwerp Diverse thema's en maatwerk games
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving In samenwerking met docenten in het hoger onderwijs zijn diverse management games ontwikkeld met verschillende thema's en leerdoelstellingen. Deze thematische management games hoger onderwijs zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het competentiegericht onderwijs. Ze worden inmiddels ingezet op tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België voor de volgende opleidingsrichtingen: Economie, HRM en P&O, Leisure, HTRO, Event en FM, Rechten en MER.
Meer info Thematische management games

 

Business games op maat

Nieuw! Bizzgames-on-Demand (ook Engelstalig)

Bizzgames-on-demand managementgames management games hoger onderwijs
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL, IBMS
Onderwerp Vraaggestuurd onderwijs, Maatwerk, Internationale Marketing, Strategisch Management, MVO, Bedrijfseconomie, (Financial) Accountancy, HRM en Logistiek
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Stel met de adviseurs van BitPress uw eigen game samen en geef aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en opdrachten u in een bepaalde ronde aan bod wilt laten komen. De online game omgeving is uitdagend en ook tegelijkertijd faciliterend. De omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst naar theorie. Daarnaast is de game omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.
Meer info Bizzgames-on-Demand

 

Gamification

Nieuw! Gamification platform (ook Engelstalig)

Gamification management games hoger onderwijs business games
Doelgroep Alle opleidingsrichtingen
Onderwerp Gamification, Maatwerk, Vraaggestuurd onderwijs, Strategie, Management
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Geef uw onderwijsprogramma vorm met een eigen game. Dagelijks komen onverwachts nieuwsflitsen binnen bij de teams waarop kan worden gescoord. Hiervoor wordt samen met de docenten een draaiboek samengesteld met opdrachten, assessments en kennistoetsen. BitPress draagt zorg voor de integratie en borgt een succesvolle oplevering.
Meer info Gamification

 

Kennismaken met deze management games Hoger Onderwijs?

Voor docenten van hogescholen en universiteiten worden gratis en vrijblijvend presentaties en kennismakingsworkshops gehouden voor bovenstaande management games voor hoger onderwijs. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten zelf ervaring opdoen door een ronde te spelen. Deze ronde wordt ter plekke verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Meer weten over inschrijven?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van deze Thematische management games voor economie in uw organisatie. Wilt u meer weten over het inschrijven en de inschrijvingsprocedure? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

Classic Bizzgames (Sonic Factory, Global Mobile, GPS World)