Gamification voor het Bedrijfsleven

Gamification voor het bedrijfsleven, serious gaming voor organisatieverandering, verandertrajecten, verandermanagement, change management, zelf organiserenGamification voor het bedrijfsleven is flink in opmars en dat is ook niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstellingen van gedragsveranderingen.

Serious games bieden rijke, interactieve omgevingen waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. In een praktische oefencontext kunnen de deelnemers risicoloos ervaren wat de gevolgen zijn van hun handelingen. De feedback vanuit de game biedt deelnemers een voortdurende en natuurlijke terugkoppeling die versterkend of juist corrigerend kan werken. Gamification is bovendien leuk, uitdagend, motiverend en effectief. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Toepassingsgebieden gamification voor het bedrijfsleven

Landal serious games management games hoger onderwijsGamification wordt in het bedrijfsleven ingezet voor het bewerkstelligen van leerdoelstellingen, gedragsveranderingen, samenwerking en teambuilding. Toepassingsgebieden voor serious games zijn:

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek over de inzet van gamification in het bedrijfsleven en specifiek voor uw organisatie? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamificiation via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Bizzgames Gamification

Wij ontwikkelen en begeleiden al ruim 25 jaar gamification toepassingen, management games en simulaties. Van grootschalige landelijke management competities in het onderwijs, tot specifieke games voor verandertrajecten en ook trainingen in het bedrijfsleven en de non-profit sector. Ook voor events, teambuilding en werving en selectie doeleinden is gamification prima inzetbaar en zeer effectief in het bedrijfsleven.

Meer weten over gamification voor het bedrijfsleven?

Heeft u vragen over het toepassen van gamification en serious gaming in uw organisatie? Of wilt u een game die speciaal voor uw organisatie wordt ontwikkeld?
Neemt u dan gerust contact op met Bizzgames Gamification via het telefoonnummer +31 (0)20-7702265. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen via info@bizzgames.nl.