Effectief!
Ervaar zelf de verandering
en creëer betrokkenheid
en acceptatie bij het
veranderproces.
 
Leerzaam!
De meest effectieve manier
om te leren, is nu eenmaal
door het zelf te doen.
 
Uitdagend!
Vind de juiste medewerkers,
bouw een relatie op en
creëer betrokkenheid.
 
Betere resultaten!
Smeed ijzersterke teams.
Verhoog de motivatie,
verbondenheid en omzet.
 
Fun-to-do!
Begeleid door onze ervaren
trainers wordt uw event
zeker een succes.

Bizzgames management games zijn leuk, leerzaam en uitdagend!

Management games als lesmateriaal in het (hoger) onderwijs, open dag, introductieweek en ook voor events. Bizzgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend. Met deze business games kan al met vier teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt dus zelf op welk moment in het jaar de management game wordt ingezet in het onderwijs programma. En tevens wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. De docent hoeft bovendien niet zelf teams aan te maken.

Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (dus geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten. De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarnaast het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. En indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de management game in het onderwijs.

Wat zijn management games?

Bij de Bizzgames nemen teams elke ronde online beslissingen voor hun fictieve organisatie. De resultaten, teamfeedback en ronde-informatie worden na de verwerking automatisch klaargezet.
Honderden klanten passen onze management games met veel succes en plezier toe in het het Hoger en Middelbaar Onderwijs.
  • Eigen management game, al vanaf 4 teams
  • Verschillende games voor diverse niveau's
  • Laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk

Waarom Bizzgames?

Bizzgames zijn motiverend, leerzaam en praktijkgericht voor leerlingen en studenten. Ze zijn gebruiksvriendelijk en worden elke ronde uitgebreid met extra beslissingen en spannende events. Er zijn duidelijke verbanden tussen de beslissingen en resultaten. De games zijn uitdagend en worden door de deelnemers zeer goed beoordeeld in het onderwijs.
  • Persoonlijke begeleiding en instructievideo's
  • Gratis helpdesk, documentatie en testaccounts
  • U hoeft geen ingewikkelde software te installeren

Wilt u kennismaken?

Bekijk de korte demo of vraag direct een testaccount aan. Hiermee krijgt u toegang tot de instructievideo's, alle documentatie en u kunt op eigen gelegenheid enkele rondes spelen. Voor docenten worden op aanvraag management games workshops op locatie gehouden. Bel voor meer informatie naar:
+31 (0)20-7702265.
Management games in het hoger onderwijs

Hoger Onderwijs

Management games in het hoger onderwijs in Nederland en België.

Maatwerk management games in het onderwijs

Maatwerk management games

Gamification maatwerk en management games op maat in het onderwijs.