Events en Teambuilding

Managementgames zijn prima inzetbaar voor events en teambuilding. Het wordt onder andere ingezet om de instroom op open dagen kennis te laten maken met het eigentijdse hoger onderwijs. Tevens worden zij ingezet om 1e-jaars studenten kennis te laten maken met elkaar, de opleiding en de organisatie. Maar ook is het een prima tool tijdens teambuilding bijeenkomsten voor het personeel.

Events en teambuilding, open dag en introweek

De inzet van Bizzgames op locatie wordt geheel begeleid door de trainers van BitPress Educatie. Maar ze kunnen ook geheel zelfstandig worden ingezet na een Bizzgames train-de-trainer workshop. De docenten ontvangen dan een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan met de management game.

Bizzgames op locatie

Events en teambuilding management game
Doelgroep Instroom, 1e-jaars, personeel.
Toepassing Events, teambuilding, kennismaking, open dagen en ook een introweek.
Omschrijving Management games en simulaties zijn bij uitstek geschikt voor events, teambuildingbijeenkomsten, kennismakings- en open dagen en tevens introductieweken.
Meer info info@bitpress.nl

Er zijn tientallen managementgames voor events en teambuilding beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen en niveaus in het (hoger) onderwijs. Deze zijn prima inzetbaar voor een teambuilding, open dag, introductieweek en tevens voor events.

Diverse leerdoelstellingen en niveaus

Bizzgames managementgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend. Op diverse managementgames niveaus kan al met 4 teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de managementgame wordt ingezet. En ook wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt.

Bizzgames managementgames niveausAlle Bizzgames managementgames voor events en teambuilding zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde worden de beslissingen van de teams met een druk op de knop verwerkt. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten op alle managementgames niveaus.

Meer weten over Bizzgames voor events en teambuilding?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames voor events en teambuilding in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.