Niveaus

Er zijn tientallen managementgames beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen voor de verschillende niveaus in het (hoger) onderwijs. Deze zijn ook prima inzetbaar voor een teambuilding, open dag, introductieweek en ook voor events.
 

Hoger Onderwijs

Lees hier meer informatie of ga direct naar de pagina Inschrijven
 

Middelbaar en Secundair Onderwijs

Lees hier meer informatie of ga direct naar de pagina Inschrijven
 

Maatwerk en Gamification

Lees hier meer informatie
 

Events en Teambuilding

Lees hier meer informatie
 

Bizzgames managementgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend. Met de Bizzgames managementgames kan al met 4 teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de managementgame wordt ingezet en wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt.

Alle Bizzgames managementgames zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde worden de beslissingen van de teams met een druk op de knop verwerkt. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten.

Het gebruik wordt volledig ondersteund door bijbehorende documentatie, instructievideo’s en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als deelnemers. En indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de managementgame.

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.