Management games voor wie?

Er zijn tientallen managementgames beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen voor de verschillende managementgames niveaus in het (hoger) onderwijs. Deze zijn ook prima inzetbaar voor een teambuilding, open dag, introductieweek en event.

Hoger Onderwijs

Ga direct naar de pagina Inschrijven of lees hier meer informatie.
 

Middelbaar en Secundair Onderwijs

Ga direct naar de pagina Inschrijven of lees hier meer informatie.
 

Maatwerk en Gamification

Lees hier meer informatie
 

Events en Teambuilding

Lees hier meer informatie
 

Diverse leerdoelstellingen en managementgames niveaus

Bizzgames managementgames zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend. Op diverse managementgames niveaus kan al met 4 teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de managementgame wordt ingezet. En ook wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt.

Bizzgames managementgames niveausAlle Bizzgames managementgames zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde worden de beslissingen van de teams met een druk op de knop verwerkt. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet. Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box). En voor elk team is er bovendien heldere feedback op de resultaten op alle managementgames niveaus.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. En indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de managementgame.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online managementcompetitie
  • Diverse thema's voor verschillende managementgames niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en tevens een testronde
  • U bepaalt zelf wanneer een ronde wordt verwerkt
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over Bizzgames op diverse managementgames niveaus?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de diverse managementgames niveaus? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.