Events en Teambuilding

Managementgames zijn prima inzetbaar voor events en teambuilding. Het wordt onder andere ingezet om de instroom op open dagen kennis te laten maken met het eigentijdse hoger onderwijs. Tevens worden zij ingezet om 1e-jaars studenten kennis te laten maken met elkaar, de opleiding en de organisatie. Maar ook is het een prima tool tijdens teambuilding bijeenkomsten voor het personeel.

Events en teambuilding, open dag en introweek

De inzet van Bizzgames op locatie wordt geheel begeleid door de trainers van BitPress Educatie. Maar ze kunnen ook geheel zelfstandig worden ingezet na een Bizzgames train-de-trainer workshop. De docenten ontvangen dan een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan met de management game.

Bizzgames op locatie

Events en teambuilding management game
Doelgroep Instroom, 1e-jaars, personeel
Toepassing Events, teambuilding, kennismaking, open dagen, introweek
Omschrijving Management games en simulaties zijn bij uitstek geschikt voor events, teambuildingbijeenkomsten, kennismakings- en open dagen en introductieweken.
Meer info info@bitpress.nl

 

Meer weten over Bizzgames voor events en teambuilding?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames voor events en teambuilding in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.