Wat zijn Bizzgames?

Met de Bizzgames managementgames kan al met 4 teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment de managementgame wordt ingezet en de verwerking van de ronden plaatsvindt. Wat zijn Bizzgames toepassingsmogelijkheden? Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde.

Alle Bizzgames managementgames zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De begeleider hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Begeleiding en training Bizzgames

De administratieve last voor de klant is minimaal. U deelt de inlogcodes uit en de deelnemers geven zelf hun teamgegevens op. Bovendien kunt u zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het u het beste uitkomt.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij volledig het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers. Wat zijn Bizzgames documenten? De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een handleiding voor de begeleider. Voor het onderwijs zijn er bovendien beoordelingscriteria, een werkboek, opzet eindverslag met strategie en een logboek. Elke ronde noteren de teams hierin de motivatie van de genomen beslissingen en de analyse van de resultaten.
Wat zijn Bizzgames
En indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de managementgame. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het inzetten van een ervaren trainer voor de begeleiding of uitvoering van de managementgame.

Wat zijn Bizzgames kenmerken?

  • Eigen competitie via het internet, al vanaf 4 teams.
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het jaar.
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren.
  • Managementgames over diverse thema's en ook voor verschillende niveau's.
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde.
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt.
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Waarom Bizzgames?