Wat zijn Bizzgames?

Met de Bizzgames managementgames kan al met 4 teams een eigen managementcompetitie worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment in het jaar de managementgame wordt ingezet en wanneer de verwerking van de ronden plaatsvindt. Wat zijn Bizzgames toepassingsmogelijkheden? Bizzgames kunnen worden ingezet tijdens een intensieve sessie van 1 dag, op verschillende dagen, tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Alle Bizzgames managementgames zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Begeleiding en training Bizzgames

De administratieve last voor de klant is minimaal. U deelt de inlogcodes uit en de deelnemers geven zelf hun teamgegevens op. Bovendien kunt u zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het u het beste uitkomt. Het gebruik wordt volledig ondersteund door bijbehorende documentatie, instructievideo's en gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving, docentenhandleiding met beoordelingscriteria, studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. In het logboek worden elke ronde de beslissingen gemotiveerd en de resultaten geanalyseerd.
Wat zijn Bizzgames
En indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback bij het opstarten en analyseren van de managementgame. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor het inzetten van een ervaren trainer voor de begeleiding of uitvoering van de managementgame.

Wat zijn Bizzgames kenmerken?

  • Eigen competitie via het internet, al vanaf 4 teams.
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar.
  • U hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk.
  • Zes tot acht speelronden en een testronde.
  • U bepaalt zelf wanneer een ronde wordt verwerkt.
  • Managementgames over diverse thema's, en ook voor verschillende niveau's.
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Waarom Bizzgames?