Waarom Bizzgames?

Waarom Bizzgames een aantrekkelijke werkvorm is? De simulaties zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en door de hoge betrokkenheid bij het managen van het 'eigen' bedrijf wordt een groot leereffect bereikt. De Bizzgames management games zijn direct en op elk moment inzetbaar en er zijn zowel Nederlands- als Engelstalige management games beschikbaar. Ze zijn eenvoudig via internet toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk en prima inpasbaar in het (competentiegericht) onderwijs.

De activiteiten zijn bovendien duidelijk beschreven in een werkboek en er is een logboek, waarin het gehele proces door de teams wordt bijgehouden. Voor docenten is er tevens een informatieve docentenhandleiding met extra deelopdrachten en beoordelingscriteria beschikbaar.

Risicoloos ondernemen voor u en uw teams

Er zijn managementgames ontwikkeld met verschillende thema's en leerdoelstellingen voor de diverse niveaus van vmbo tot universiteit. Voor alle managementgames zijn niet alleen gratis testaccounts beschikbaar, maar ook duidelijke instructievideo's en er is tevens een gratis helpdesk voor zowel docenten als deelnemers. De managementgames zijn bovendien online, dus de school hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren.

Waarom Bizzgames inzetten?

  • waarom Bizzgames-on-demand_Management_Game-2Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).
  • Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten per afdeling. Voor de docent is deze feedback tevens per team gegroepeerd en er is een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.
  • De docent kan zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.
  • De games hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en docentenmodule en er zijn duidelijke instructievideo's.
  • De games zijn gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de studenten tot aan het einde toe uitdagend.
  • De helpdesk is gratis en prima bereikbaar voor zowel docenten als studenten.
  • Indien gewenst geven wij ook kosteloos extra begeleiding/feedback aan de docenten bij het opstarten en analyseren van de game.
  • De games worden volledig onderhouden op ons online Bizzgames platform en jaarlijks worden verbeteringen en updates aangebracht.

Meer weten over Bizzgames?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van Bizzgames in uw organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

In de klas