Online management games

Al meer dan 25 jaar zijn wij specialist in online management games voor het hoger en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De management games zijn direct inzetbaar als leermiddel in het onderwijs. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk en testaccounts.

Bizzgames online management gamesOnline management games zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Online management games bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. Managementgames maken bovendien het leren leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Bizzgames online management games

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen business game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment de business game wordt ingezet en de verwerking van de ronden plaatsvindt. Dit kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens ook op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Bizzgames Online management games

Alle online management games zijn eenvoudig online toegankelijk en bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een docentenhandleiding met beoordelingscriteria. Er is bovendien een studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de teams de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online managementcompetitie
  • Online management games over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Bizzgames digitaal lesmateriaal maken

Management game op maat

Voor het ontwikkelen van maatwerk business games maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde management games. Hierdoor ligt de focus bij het digitaal lesmateriaal maken eerder op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Samen met docenten hebben wij tientallen online management games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd in de diverse onderwijsniveaus. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en tevens de technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Meer weten over online management games?

Heeft u vragen over het inzetten van Bizzgames bedrijfssimulaties in uw onderwijsprogramma? Of wilt u bijvoorbeeld een management game die speciaal voor uw curriculum wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.

Waarom Bizzgames?