Management games op maat gemaakt

Bizzgames Gamification heeft tientallen management games op maat gemaakt, in nauwe samenwerking met haar klanten. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en een goede begeleiding.

Gamification maatwerk

Games voor training en educatie en serious gaming met management games, serious games en business gamesVoor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt en tevens een module voor de begeleiding. U kunt het onderwerp en de inhoud van de educatieve game in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd via haar flexibele tool kan worden ingezet.

Deze online serious game is eenvoudig online toegankelijk. U hoeft verder geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Daarbij ondersteunt de gratis helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers volledig het gebruik van het gamification tool.

Business games op maat

Bizzgames management gamesVoor het ontwikkelen van een op maat gemaakte business game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds op maat gemaakte management games. Hierdoor ligt de focus bij het digitaal lesmateriaal maken eerder op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Inmiddels hebben wij samen met onze klanten tientallen management games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd in het onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Events en online teambuilding, open dag en introweek

Contact met Bizzgames gamification en serious gamingManagementgames zijn prima inzetbaar voor events en teambuilding. Het wordt onder andere ingezet om de instroom op open dagen kennis te laten maken met het eigentijdse hoger onderwijs. En tevens om 1e-jaars studenten kennis te laten maken met elkaar, de opleiding en de organisatie. Maar ook is het een prima tool tijdens teambuilding bijeenkomsten voor het personeel.

De inzet van Bizzgames op locatie wordt geheel begeleid door de trainers van Bizzgames Gamification. Maar ze kunnen ook geheel zelfstandig worden ingezet na een Bizzgames train-de-trainer workshop. Er zijn tientallen managementgames beschikbaar met verschillende leerdoelstellingen en niveaus in het (hoger) onderwijs.

Meer weten over management games op maat gemaakt?

Wij leveren graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een management game op maat en gamification in uw organisatie. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

Quote Inholland, gamification en serious gaming met business games in het hoger onderwijs