Games voor Recruitment

Bizzgames serious business management games managementgames Serious gaming bij recruitmentGames zijn uitstekend inzetbaar voor Recruitment en Onboarding. Gamification kan niet alleen bijdragen aan het werven van gekwalificeerd personeel, maar ook aan de selectie en onboarding van nieuwe medewerkers.

Gamification biedt een laagdrempelige, leuke en uitdagende manier om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met uw bedrijf, de missie en bedrijfscultuur. Tevens kan het prima worden ingezet om ze snel en efficiënt in te werken en de benodigde operationele kennis en vaardigheden te laten opdoen.

Onze games sluiten naadloos aan op de belevingswereld van de deelnemers en uw recruitment en onboarding doelstellingen. Meer weten? Bel dan met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.

  • Recruteer gekwalificeerd personeel
  • Werk nieuwe medewerkers sneller in
  • Vergroot de motivatie op de werkvloer
  • Verbeter de prestaties van het personeel
  • Op een leuke, snelle, efficiënte manier

Direct inzetbare games voor Recruitment

De "off-the-shelve" Bizzgames zijn leuk, uitdagend, praktijkgericht en bovendien zeer motiverend bij recruitment en onboarding. Er zijn tientallen games direct beschikbaar, met verschillende leerdoelstellingen en niveaus. Alle games zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De docent/trainer hoeft geen ingewikkelde software te installeren of teams aan te maken en verwerkt elke ronde de beslissingen met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en tevens de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Gamification maatwerkGamification management games business games voor Recruitment en Onboarding

Heeft u een specifieke doelstelling voor uw recruitment en onboarding, dan maken wij eenvoudig uw eigen game met ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers met (eigen) opdrachten en assessments en tevens een module voor de begeleiding. U kunt het onderwerp en de doelstelling daarbij in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw serious game in korte tijd online inzetbaar is.

Bizzgames Gamification is specialist in de inzet van games voor training en educatie in het bedrijfsleven, middelbaar en hoger onderwijs, de non-profit en zorgsector.

Begeleiding games voor Recruitment en Onboarding

De inzet van games kan geheel worden begeleid door de ervaren trainers van Bizzgames Gamification. Maar een serious game kan ook geheel zelfstandig worden ingezet door de klant na een train-de-trainer workshop. Trainers, coaches of docenten ontvangen hiervoor een uitgebreide training alvorens zij aan de slag gaan.

Wilt u vrijblijvend advies?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van games voor recruitment en onbaording in uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.