Educatieve spellen voortgezet onderwijs

Bizzgames educatieve spellen voortgezet onderwijs zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Voor al deze management games zijn tevens testaccounts beschikbaar.

Bizzgames educatieve spellen

Er zijn verschillende educatieve spellen voor het voortgezet onderwijs ontwikkeld voor elk gewenst niveau van spel onderwijs.

  1. Handel & Wandel is een eenvoudige managementgame over een hotdogkar. Eerst staan de teams alleen op de zaterdagmarkt. In de ronden daarna breidt het bedrijf de verkoop uit naar meerdere dagen, frisdranken, broodjes vis en een tweede hotdogkar.
  2. Trading Partners is een managementgame van een handelsonderneming voor in-ear headphones, genaamd EarBudz. Dit zijn innovatieve in-ear headphones van topkwaliteit en bovendien voor een betaalbare prijs. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen introduceert het bedrijf vervolgens nieuwe modellen.
  3. Restaurant WereldMix is een managementgame van een ‘werelds’ restaurant. Het heeft een maandelijks vernieuwde menukaart met gerechten uit steeds een ander land. Het restaurant biedt eten aan in buffetvorm, zodat de klanten een zo breed mogelijke keuze hebben. Na uitbreiding van het aantal openingsdagen introduceert het restaurant vervolgens nieuwe producten.
  4. Production Company is een managementgame van de productieonderneming van EarBudz. De onderneming verkoopt de geproduceerde in-ear headphones aan de detailhandel en ook de groothandel. Het is daarnaast belangrijk om voor elke Product Markt Combinatie (PMC) de juiste communicatiekanalen in te zetten.

U kunt bovenstaande management games tevens uitbreiden met een Administratiemodule. Daarmee kunnen de leerlingen boekingen doen van hun eigen bedrijf.

Overige educatieve spellen voortgezet onderwijs

Naast bovenstaande business games is tevens de volgende management game beschikbaar.
Cooldesigns Bizzgames educatieve spellen voortgezet onderwijs
Cooldesigns ondernemingsgame
In deze managementgame leiden studententeams het fictieve ontwerpbureau Cooldesigns van start-up tot succesvolle BV(BA).

Spel onderwijs op uw locatie

De educatieve spellen voortgezet onderwijs worden prima ondersteund. Wij houden onder andere op aanvraag workshops op school over spel onderwijs. Hierin gaan we gedurende 2 uur uitgebreid in op de inzet van deze educatieve spellen in het voortgezet onderwijs. Hier doen de docenten ook zelf ervaring op met spel onderwijs door enkele rondes te spelen. De workshopleider verwerkt vervolgens deze ronde, zodat de deelnemers direct de resultaten zien.Ondersteuning van Bizzgames educatieve spellen voortgezet onderwijs

De kosten voor een workshop over spel onderwijs bedragen 200 euro inclusief reistijd en -kosten, exclusief BTW. Dit valt binnen de school veelal onder het trainingsbudget en professionalisering van docenten.

Neem hiervoor contact op met Bizzgames Gamification via docenten@bizzgames.nl, docenten@bizzgames.be of bel met +31 (0)20-7702265.