Educatieve games maken

BitPress Educatie is specialist in educatieve games maken, in nauwe samenwerking met docenten uit het onderwijs. Dit sluit naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en bovendien een goede begeleiding.
Bizzgames educatieve games maken

Management games op maat

Voor het ontwikkelen van maatwerk businessgames maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde educatieve games. Hierdoor ligt de focus bij het educatieve games maken eerder op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Samen met docenten hebben wij tientallen management games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd in het middelbaar en hoger onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Gamification

Gamification educatieve games maken

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification framework. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt. En tevens een docentenmodule voor de begeleiding door de docenten. De game is eenvoudig online toegankelijk. De docent hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Het gebruik wordt volledig ondersteund door de gratis helpdesk voor zowel docenten als deelnemers.

Gedurende een tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar het kan ook verwijzen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor gaat plaatsvinden.

Direct inzetbare educatieve games

Bij educatieve games maken kunt u het onderwerp en ook de inhoud in alle gevallen zelf bepalen. BitPress helpt hierbij, zodat uw educatieve game in korte tijd via haar flexibele platform kan worden ingezet. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de reeds ontwikkelde educatieve games.

Educatieve games HO

Hier vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij eerder in samenwerking met de docenten ontwikkeld hebben. De management games hoger onderwijs worden ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België.

Educatieve games VO

Educatieve games voor het VO zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Naast de classic Bizzgames zijn er in samenwerking met docenten ook diverse thematische games ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs.

Educatieve games MBO

Naast de classic Bizzgames zijn er samen met docenten ook diverse thematische games ontwikkeld voor het middelbaar onderwijs. Deze educative games voor het MBO zijn motiverend, leerzaam, praktijkgericht, leuk en ook eenvoudig inzetbaar.

Educatieve games ASO TSO

Educatieve games voor ASO TSO zijn praktijkgericht, motiverend, leuk, leerzaam en tevens eenvoudig inzetbaar. Samen met docenten zijn de classic Bizzgames en ook diverse thematische games ontwikkeld voor het algemeen secundair onderwijs.

Meer weten over educatieve games maken?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een maatwerk game en gamification in uw organisatie. Wilt u meer weten over educatieve games maken? Neemt u dan contact op met BitPress Educatie via +31 (0)20-7702265 of info@bizzgames.nl.