Educatieve games in het onderwijs

Ruim 25 jaar zijn wij specialist in educatieve games in het hoger onderwijs en middelbaar onderwijs in Nederland en België. Deze educatieve games in het onderwijs zijn direct inzetbaar als leermiddel in Nederland en België. De onderwijs games komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk en testaccounts.

Serious gaming in het onderwijs is flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Educatieve games in het onderwijs bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen. Hierin worden concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar verbonden. Gaming onderwijs maakt leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Bizzgames educatieve games in het onderwijs

Met Bizzgames kan al met 4 teams een eigen educatieve game worden opgezet. U bepaalt zelf op welk moment de educatieve game wordt ingezet en de verwerking van de ronden plaatsvindt. Games onderwijs kan tijdens een intensieve sessie van 1 dag en tevens op verschillende dagen. Maar ook tijdens een projectweek of wekelijks een ronde gedurende een onderwijsblok.

Bizzgames educatieve games in het onderwijs Business games

Al deze educatieve games voor onderwijs zijn eenvoudig online toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Elke ronde verwerkt de docent de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, inclusief feedback, nieuwe ronde-informatie en de ranglijst worden automatisch klaargezet.

De bijbehorende documentatie en instructievideo's ondersteunen daarbij het gebruik van deze onderwijs games. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel docenten als studenten. De documentatie bestaat uit een bedrijfsbeschrijving en tevens een docentenhandleiding met beoordelingscriteria. Er is bovendien een studentenwerkboek en een opzet eindverslag met strategie, planning en logboek. Elke ronde motiveren de teams de genomen beslissingen en analyseren ze de resultaten in het logboek.

Kenmerken flexibel inzetbare Bizzgames

  • Eigen online educatieve game
  • Educatieve games in het onderwijs over diverse thema's voor verschillende niveaus
  • Inzetbaar op elk gewenst moment in het schooljaar
  • U hoeft bovendien geen dure en ingewikkelde software te installeren op het netwerk
  • Zes tot acht speelronden en ook een testronde
  • Verwerk een ronde wanneer het u uitkomt
  • Eenvoudig zelf doen of met professionele begeleiding
  • Zowel Nederlands- als Engelstalig

Meer weten over games voor onderwijs?

Heeft u vragen over het inzetten van educatieve games en ervaringen hiermee in het onderwijs? Of wilt u een educatieve game die speciaal voor uw curriculum wordt ontwikkeld? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.