Digitale leermiddelen

Bizzgames Gamification is specialist in management games, business games, serious gaming en gamification. Deze digitale leermiddelen sluiten naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers.

Direct inzetbare digitale leermiddelen

De inzet van digitale leermiddelen is flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Ruim 25 jaar zijn wij specialist in serious games voor het hoger onderwijs en middelbaar onderwijs in Nederland en België. Onze digitale leermiddelen bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar worden verbonden. Serious gaming maakt leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Digitale leermiddelen HO

Hier vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij eerder in samenwerking met de docenten ontwikkeld hebben. De management games hoger onderwijs worden ingezet in de opleidingen van tientallen hogescholen en universiteiten in zowel Nederland als België.

Digitale leermiddelen VO

Digitaal lesmateriaal VO is leuk, leerzaam, praktijkgericht, motiverend en bovendien eenvoudig inzetbaar. Er zijn diverse educatieve spellen ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs.

Digitale leermiddelen MBO

Deze management games worden prima ondersteund door de bijbehorende documentatie en instructievideo's. Er is bovendien gratis toegang tot de helpdesk voor zowel de begeleiders als deelnemers.

Digitale leermiddelen ASO TSO

Digitaal lesmateriaal ASO TSO is motiverend, leuk, educatief en tevens eenvoudig inzetbaar in het algemeen secundair onderwijs. Elke ronde verwerkt de begeleider de beslissingen van de teams met een druk op de knop. De resultaten, feedback, nieuwe ronde-informatie en ook de ranglijst worden automatisch klaargezet.

Managementgames op maat

Bizzgames digitaal leermiddelen makenVoor het ontwikkelen van managementgames maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde managementgames. Hierdoor ligt de focus bij het ontwikkelen van deze digitale leermiddelen direct op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Samen met onze klanten hebben wij tientallen management games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een uitdagende en motiverende vorm van afstandsonderwijs.

Gamification

Gamification digitaal leermiddelen maken

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt. En tevens een module voor de begeleiding. Dit digitaal leermiddel is eenvoudig online toegankelijk. De begeleider hoeft geen ingewikkelde software te installeren of zelf teams aan te maken. Het gebruik wordt bovendien volledig ondersteund door de gratis helpdesk voor zowel begeleiders als deelnemers.

Gedurende een tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar het kan ook verwijzen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op locatie plaatsvindt.

Meer weten over digitale leermiddelen?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van digitale leermiddelen in uw organisatie. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.