Digitaal lesmateriaal maken

Bizzgames Gamification is specialist in het maken van digitaal lesmateriaal met docenten uit het onderwijs. Dit sluit naadloos aan op de wensen en de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en bovendien een goede begeleiding.
Bizzgames digitaal lesmateriaal maken

Managementgames op maat

Voor het ontwikkelen van managementgames maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele Bizzgames platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde management games. Hierdoor ligt de focus bij het maken van digitaal lesmateriaal direct op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken.

Samen met docenten hebben wij tientallen managementgames op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd in het middelbaar en hoger onderwijs. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

Gamification

Gamification digitaal lesmateriaal maken

Voor het maken van digitaal lesmateriaal kunnen wij ook gebruik mken van ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt. Gedurende een tijdsperiode komen via de game opdrachten beschikbaar aan de teams. Tevens zijn er elke ronde vragen/nieuwsflitsen die pas na een bepaalde datum zichtbaar worden. In een bericht kan ook een link zitten naar een document met een theoretische verhandeling of een uitgebreide opdracht. Maar het kan ook verwijzen naar een rollenspel dat op een bepaald tijdstip op het kantoor plaatsvindt.

Direct inzetbaar digitaal lesmateriaal

U kunt het onderwerp en ook de inhoud in alle gevallen zelf bepalen. Bizzgames helpt hierbij, zodat uw digitaal leermateriaal in korte tijd via haar flexibele platform kan worden ingezet. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het reeds ontwikkelde digitaal leermateriaal.

Lesmateriaal HO

Hier vindt u een overzicht van de management games hoger onderwijs die wij eerder in samenwerking met de docenten ontwikkeld hebben.

Digitaal lesmateriaal VO

Lesmateriaal MBO

Leermateriaal ASO TSO

 

Meer weten over digitaal lesmateriaal maken?

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een maatwerk game en gamification in uw organisatie. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.