Business games op maat

Business games op maat gemaakt voor uw organisatie? Dat kan! Wij hebben in nauwe samenwerking met onze klanten tientallen business games ontwikkeld. Deze sluiten naadloos aan op de wensen en ook de belevingswereld van de deelnemers. Kortlopende trajecten met een duidelijk resultaat en tevens een goede begeleiding.

Business games maatwerk

Bizzgames-on-Demand business games op maat gemaaktVoor het ontwikkelen van een online business game maken wij zoveel mogelijk gebruik van ons flexibele gaming platform. Daarbij gebruiken we tevens de hierop reeds ontwikkelde business games. Hierdoor ligt de focus eerder op de inhoud en dit verkort de ontwikkeltijd drastisch. En daarmee blijven de kosten dus binnen de perken.

Inmiddels hebben wij tientallen management games ontwikkeld en ook succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een leerrijke vorm van blended learning.

De business games op maat omgeving faciliteert de deelnemers en daagt uit middels opdrachten. Daarnaast is de game omgeving het venster naar een competitieve marktomgeving. Stel ook samen met de adviseurs van Bizzgames Gamification uw eigen business game op maat samen.

Voor gamification doeleinden maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Dit framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt.

Meer over maatwerk?

Business games maatwerk zijn flink in opmars en dat is niet verwonderlijk. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen. En dit geldt zeker ook voor het opdoen van kennis, samenwerken en het bewerkstelligen van gedragsveranderingen.

Ze bieden rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en het leren met elkaar worden verbonden. Bovendien maken ze het leren leuk, uitdagend en motiveren ze de deelnemers. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de succesvolle inzet van een op maat gemaakte business game voor uw organisatie. Neem hiervoor contact op met Joost Schouten via +31 (0)20-7702265 of mail naar info@bizzgames.nl.