Afstandsonderwijs

Online gamification en serious gaming met management games voor afstandsonderwijsOok nu de scholen weer (deels) open zijn, blijft afstandsonderwijs belangrijk. Serious games spelen daar een steeds grotere rol in, en dat is niet verwonderlijk met de groei van het digitaal onderwijs. De meest effectieve manier om iets te leren, is nu eenmaal door het te doen.

De inzet van serious games bij afstandsonderwijs biedt rijke, dynamische en interactieve omgevingen, waarin concrete uitdagingen, handelingen en leren met elkaar worden verbonden. Serious gaming maakt leren bovendien leuk, uitdagend en motiverend. En het competitieve karakter zorgt voor grote betrokkenheid en een hoog leereffect.

Button gamification en serious gaming met management games, business games voor hoger onderwijs en training en educatieButton gamification en serious gaming met management games, business games voor middelbaar onderwijs en training en educatie
 

Off-the-shelve games voor afstandsonderwijs

Portfolio cases gamification en serious gaming met serious games en business games-5Bizzgames Gamification heeft inmiddels tientallen ‘off-the-shelve’ Bizzgames ontwikkeld, die bovendien direct online inzetbaar zijn. Er zijn diverse games over verschillende onderwerpen, die bovendien zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bekijk hier het portfolio met de diverse serious games voor digitaal onderwijs.

Ruim 25 jaar zijn wij specialist in serious games voor het hoger onderwijs en middelbaar onderwijs in Nederland en België. De serious games zijn direct inzetbaar als leermiddel in het afstandsonderwijs. Ze komen inclusief documentatie, duidelijke instructievideo's, prima begeleiding en bovendien een gratis helpdesk en testaccounts.

Gamification op maat

Gamification afstandsonderwijs op maat en serious gaming met management games, serious games en business gamesSamen met docenten hebben wij tientallen games op maat gemaakt en succesvol geïmplementeerd. De behoeften en doelstellingen van de klant, creativiteit en technische mogelijkheden komen hierbij prachtig samen. En zorgen daarmee voor een uitdagende en motiverende vorm van digitaal onderwijs.

Voor gamification doeleinden in het onderwijs maken wij gebruik van ons bestaande gamification tool. Hierdoor ligt de focus bij het ontwikkelen van deze serious games direct op de inhoud van uw game. Dit verkort de ontwikkeltijd drastisch en de kosten blijven hierdoor dus binnen de perken. Dit online framework bestaat uit een spelsite voor de deelnemers waarbinnen eigen opdrachten en assessments kunnen worden gebruikt en tevens een module voor de begeleiding.

Meer weten over games voor afstandsonderwijs?

Heeft u vragen over de inzet van serious games in het Middelbaar of Hoger onderwijs? Neemt u dan contact op met Bizzgames Gamification via +31 (0)20-7702265 of mail naar of info@bizzgames.nl.
 

Bekijk het portfolio

Portfolio gamification, serious gaming met serious games en business games-11