Thematische games

Economie

Hieronder vindt u de thematische games die wij met het hoger onderwijs hebben ontwikkeld en ingezet worden voor Commerciële Economie, International Business, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, SBRM, MER en Technische Bedrijfskunde.

Klik hier voor de Classic Bizzgames (Sonic Factory, Global Mobile en GPS World).

Nieuw! Bizzgames-on-Demand

Bizzgames-on-demand_Serious_Gaming_Simulatie-1
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB, IBL, IBMS
Onderwerp Vraaggestuurd onderwijs, Maatwerk, Internationale Marketing, Strategisch Management, MVO, Bedrijfseconomie, HRM, Logistiek
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Stel met de adviseurs van BitPress uw eigen game samen en geef aan welke onderdelen, competenties, bijbehorende theorie en opdrachten u in een bepaalde ronde aan bod wilt laten komen. De online game omgeving is uitdagend en tegelijkertijd faciliterend. De omgeving daagt uit middels opdrachten, ontsluit internetbronnen en verwijst naar theorie. Daarnaast is de game omgeving het venster naar een competitieve, internationaal georiënteerde marktomgeving.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Nieuw! GM International met Canvas model

GM_International_management_game-500x338
Doelgroep IBM, IBL, CE, BE, BK, MER, TB
Onderwerp International Business, Canvas model, Strategie, Internationalisering, Management, Marketing, Logistiek, Personeel en Financiën
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving GM International produceert en verkoopt smartphones op een internationaal speelveld. De markt wordt gekenmerkt door continue innovatie, een korte terugverdientijd, hoge klantwensen en veel concurrentie. Het Canvas model ondersteunt daarbij de strategische keuze voor de producten, hun afzetmarkten in Europa, Noord-Amerika en Azië en de onderdelenleveranciers.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Nieuw! HPO game - Organisatieverandering en HRM

HRM Business game
Doelgroep CE, BE, BK, MER, HRM minor
Onderwerp Organisatieverandering, HRM, Bedrijfskunde, Dienstverlening
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving Studententeams managen een verzekeringsbedrijf aan de hand van de Business Balanced Scorecard. Zij zijn verantwoordelijk voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat. Maar ook gelden doelstellingen als het terugdringen van ziekteverzuim, gemotiveerd personeel en tevreden klanten. Centraal daarbij staat de inzet van personeel. Human Resources vormen het uitgangspunt van het integraal beleid.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Nieuw! Retail game

Small Business en Retail Management game
Doelgroep Small Business & Retail Management
Onderwerp SBRM, Bedrijfskunde, Retail, Franchise, Ondernemerschap
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving De context binnen de Retail game is een groot supermarktfiliaal, dat deel uitmaakt van de franchise formule van een grote landelijke supermarktketen. Deze setting biedt een ideale mix voor het leerproces van studenten. Enerzijds is er het strakke, strategisch kader en de automatisering van de grote supermarktketen en anderzijds is er het ondernemende karakter van de franchisenemer. Een combinatie dus van verregaande standaardisering en individuele klantgerichtheid.
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

EcoTech - Innovatie en Duurzaamheid

EcoTech MVO Innovatie managementgame
Doelgroep CE, BE, BK, MER, TB
Onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Internationalisering, Globalisering
Toepassing Projectonderwijs, projectmodule met (eigen) opdrachten
Omschrijving EcoTech is producent van netbooks met een missie: zakelijk succes combineren met innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het spanningsveld tussen sterk concurrerende markten, continue innovatie en een gestructureerde MVO aanpak, vraagt om een doortastende strategische aanpak. Beslis over het verplaatsen van de productie, outsourcen, leverancierskeuzes, duurzame productieprocessen en arbeidsvoorwaarden. Denk globaal in het lokaal!
Meer info ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be

 

Kennismaken?

Voor docenten van hogescholen en universiteiten worden gratis en vrijblijvend op aanvraag presentaties en kennismakingsworkshops gehouden. Tijdens deze workshops wordt uitgebreid ingegaan op de inzet van de managementgames in het curriculum. Daarnaast kunnen docenten ook zelf ervaring opdoen met de managementgames door een ronde te spelen. Deze ronde wordt door de workshopleider verwerkt, zodat de deelnemers direct de resultaten zien. Neem voor meer informatie contact op via +31 20-7702265 of ho@bizzgames.nl / ho@bizzgames.be.

HRM
Leisure-FM
Recht