Waarom Bizzgames?

Risicoloos ondernemen voor u en uw teams

De simulaties zijn leuk, leerzaam, praktijkgericht en door de hoge betrokkenheid bij het managen van het 'eigen' bedrijf wordt een groot leereffect bereikt. De activiteiten zijn duidelijk beschreven in een werkboek en er is een opzet eindverslag met logboek, waarin het gehele proces door de teams wordt bijgehouden. Voor docenten is er een informatieve docentenhandleiding met extra deelopdrachten en beoordelingscriteria beschikbaar.

Voor alle managementgames zijn gratis testaccounts beschikbaar, duidelijke instructievideo's en er is een gratis helpdesk voor zowel docenten als deelnemers. De managementgames zijn bovendien online, dus de school hoeft geen dure en ingewikkelde software te installeren.

De managementgames kunnen worden ingezet vanaf 10 studielasturen of worden uitgebreid met de meegeleverde extra deelopdrachten tot een praktische opdracht met ruim 40 studielasturen of meer. Er zijn verschillende simulaties ontwikkeld van vmbo tot universitair niveau.

Voordelen Bizzgames

  • Er zijn duidelijke verbanden tussen de genomen beslissingen en de behaalde resultaten (geen black box).
  • Voor elk team is er heldere feedback op de resultaten per afdeling. Voor de docent is deze feedback per team gegroepeerd en er is een duidelijk beslissings- en resultatenoverzicht.
  • De docent kan zonder tussenkomst van de leverancier eenvoudig poules verwerken, wanneer het hem/haar uitkomt.
  • De games hebben een zeer gebruiksvriendelijke spelinterface en docentenmodule en er zijn duidelijke instructievideo's.
  • De games zijn gelaagd opgebouwd. Zo is het begin laagdrempelig (laag afbreukrisico) en blijft het voor de studenten tot aan het einde toe uitdagend.
  • De helpdesk is gratis en prima bereikbaar voor zowel docenten als studenten.
  • Indien gewenst geven wij kosteloos extra begeleiding/feedback aan de docenten bij het opstarten en analyseren van de game.
  • De games worden volledig onderhouden op ons online Bizzgames platform en jaarlijks worden verbeteringen en updates aangebracht.

 

"Het bevalt prima. Leerlingen leren op een laagdrempelige manier in in aanraking te komen met het bedrijfsleven.
Hoe alles reilt en zeilt. ...... Ik raad het andere scholen ook aan, zeker!"

J. de Jong
Meridiaan College, 'Het Nieuwe Eemland' in Amersfoort

In de klas